search

french connection on spartoo.gr

| | 4 Comments
Στη μάρκα French Connection, υπάρχει η λέξη ''γαλλική''. Ωστόσο, η μάρκα ιδρύθηκε το 1973 στην Αγγλία από κάποιον Stephen Marks. Εκείνη την εποχή, αυτός ο σχεδιαστής επιθυμεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κομψής αλλά ταυτόχρονα άνετης και προσιτής σε όλους μόδας. Τα μοντέλα της μάρκας συνδυάζουν την κομψότητα και είναι εμπνευσμένα από τη γαλλική κουλτούρα σε συνδυασμό με την επαναστατικότητα που αναγνωρίζεται στο βρετανικό στυλ. 
Πάντα παρούσα και μπροστά από την εποχή της, η French Connection υπαγορεύει τους δικούς της κανόνες και τάσεις προτείνοντας το δικό της όραμα. Εκτός από την εκκεντρικότητα των προϊόντων της, η μάρκα έχει επίσης δημιουργήσει μια σκανδαλώδη ομάδα τη "μόδα fcuk", τα γράμματα FCUK βγαίνουν από τα αρχικά των French Connection United Kingdom. Το εύρημα αυτό διαπιστώθηκε μετά από τη λήψη ενός φαξ που αποστελλόταν από το Χονγκ Κονγκ, με την επικεφαλίδα: από FCHK προς FCUK. Από αυτό το έγγραφο γεννήθηκαν και αρκετές παραλλαγές συμπεριλαμβανομένων των αμφιλεγόμενων "hot as fcuk", "fcuk on the beach" ή "lucky fcuk". Είτε για τις διαφημίσεις της είτε για τις avant-garde συλλογές της, η French Connection είναι μια αναφορά για τους φανς της μόδας όλου του πλανητη. 
Το spartoo.gr δεν θα μπορούσε να μην μας διευκολύνει προσφέροντας μας αυτήν την προσιτή αλλά αξιοσημείωτη μάρκα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια  για την γυναίκα όπως αθλητικά, μπότες, σανδάλια ,γόβες  και τσάντες αλλά και ανδρικά και παιδικά! Μην ξεχνάτε το τμήμα των χαμηλών τιμών -20% με πολλά σχέδια και συνεχείς προσθήκες, και ακόμα με αγορές άνω των 60 ευρώ απολαμβάνετε το προνόμιο της δωρεάν παράδοσης!

4 Comments:

  1. of course can we follow each other - i just started to! now it's your turn (:

    xx leandra melanie

    ELYHANA.COM
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  2. Your blog is very nice!!! I love all the posts :)

    I'll follow you!

    ReplyDelete
  3. I REALLY LOVE YOUR BLOG! IT'S VERY NICE :)
    I'LL FOLLOW YOU! XX

    http://pepitatent.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. Nice blog! :) of course we can follow each other, I follow you now! ;) xx

    http://tugbahearts.blogspot.co.at/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance