search

the north face on spartoo.gr

| | 0 Comments
 
Θεωρείται σήμερα μάρκα-σταθμός στον τομέα της ορεινής πεζοπορίας. Η The North Face ιδρύθηκε τη δεκαετία του '60 στην παραθαλάσσια συνοικία North Beach του Σαν Φρανσίσκο. Δημιουργήθηκε από δύο εραστές της ορειβασίας που δεν διστάζουν να ποντάρουν στην καινοτομία για να προτείνουν προϊόντα υπερ-εξειδικευμένα, ικανά να ξεπεράσουν τα σύνορα του ανεξερεύνητου κόσμου μας. Το σλόγκαν της: "Never Stop Exploring". Προσφέρει καινοτομία και στις υπόλοιπες συλλογές της, διότι εκτός από την προσφορά σε παπούτσια για την περιπέτεια, δεν διστάζει να αναπτύξει μια σειρά από τσάντες (αποσκευές, βαλίτσες, τσάντες, πορτοφόλια...) για να επιτρέψει στους εξερευνητές να ολοκληρώσουν τη συλλογή τους. Η The North Face, προσφέρει επιδόσεις, αντοχή και λειτουργικότητα. 
Και φυσικά μία τέτοια μάρκα-σταθμός, συνώνυμο της ορειβασίας και του σκι, δεν θα μπορούσε να λείπει από το spartoo.gr, την Νο1 Online εταιρία στο παπούτσι.  
Εκτός από παπούτσι ορειβασίας και μπότες του σκι, το spartoo.gr περιλαμβάνει μία συλλογή από τσάντες The North Face για να σας συνοδεύουν, μαζί με τα The North Face παπούτσια σας στις εξορμήσεις σας. Και τώρα, αποκτήστε την αγαπημένη μάρκα με έκπτωση μέχρι -35%!  
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο spartoo.gr που φτάνουν μέχρι -60% σε περισσότερες από 600 μάρκες και περισσότερα από 200.000 παπούτσια για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance