search

Ballerinas on spartoo.gr

| | 0 Comments
Έχουμε ήδη αναφερθεί σε παλαιότερα posts (εδώ και εδώ) στο spartoo.gr, την No1 online εταιρία στο παπούτσι. Το σημερινό θέμα του post είναι οι μπαλαρίνες. Καθώς έχουμε μπει επίσημα πλέον στην άνοιξη, ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες μάς επιτρέπουν να βγάλουμε τις μπότες και τα κλειστά παπούτσια που φορούσαμε μέχρι τώρα και προστάζουν να φορέσουμε πιο ανοιχτά και ανάλαφρα. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι όμορφες και στυλάτες μπαλαρίνες! 
Όπως ήδη γνωρίζετε, έχουμε ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στις μπαλαρίνες και γενικά στα φλατ παπούτσια και επιτέλους βρήκαμε ένα site το οποίο μας επιτρέπει να επιλέξουμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και στυλ την μπαλαρίνα που θέλουμε. Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε μπαλαρίνες για κάθε γούστο και ανάγκη, οι οποίες, εκτός από άνεση και λειτουργικότητα, προσφέρουν στυλ και αναδεικνύουν κάθε ντύσιμό μας. 
Το spartoo.gr διαθέτει πολλές επώνυμες μάρκες σε παπούτσια, όπως Melissa, Kickers, Guess, Miss Sixty και πολλές άλλες! Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές, καθώς το spartoo.gr προτείνει μπαλαρίνες και όχι μόνο σε τιμές οι οποίες κυμαίνονται από €20 έως και πάνω από €150! Μην ξεχνάτε ότι για αγορές άνω των €60 απολαμβάνετε το προνόμιο της δωρεάν παράδοσης στον χώρο σας. 
Να επισκέπτεσθε συχνά το spartoo.gr, την Νο1 εταιρία υποδημάτων για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, διότι η συλλογή ανανεώνεται συνεχώς με καινούρια σχέδια και νούμερα. 
Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις μπαλαρίνες του spartoo.gr που μας άρεσαν για να πάρετε μία ιδέα!
Buffalo, €52,00
 
Flumo,  €159,00
Pretty Ballerinas,  €209,00
Pretty Ballerinas,  €129,00
Ara, €75,00
Emma Go,  €125,00
Mel, €39,00

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance