search

Κερδίστε ύψος!

| | 2 Comments
Τα παπούτσια που πάντα επιθυμούσατε θα τα βρείτε σίγουρα στο spartoo.gr! Όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενο post, το spartoo.gr είναι ένα online shop που ειδικεύεται όχι μόνο σε αξεσουάρ και τσάντες, αλλά κυρίως σε παπούτσια για την γυναίκα, τον άνδρα, ακόμα και για το παιδί. Αγοράζοντας από το spartoo.gr, μπορείτε να επωφεληθείτε δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των €60 και σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι ή έχετε κάποιο πρόβλημα με το νούμερο, το spartoo.gr σάς παρέχει την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής του προϊόντος μέσα σε διάστημα 30 ημερών. 
Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, στο spartoo.gr μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA, Maestro, Master Card, American Express, όπως και Paypal και έχετε το δικαίωμα πληρωμής με 3 δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. 
Ακόμα αυτήν την περίοδο το spartoo.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία υποδημάτων σε χαμηλότερη τιμή έως και -60%! Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε παπούτσια που ταιριάζουν με όλες τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Επειδή είμαστε γυναίκες, μας αρέσει να φοράμε παπούτσια που μας κάνουν να αισθανόμαστε θηλυκές και sexy, αλλά ταυτόχρονα chic και classy! Οι γόβες μάς ψηλώνουν, λεπταίνουν την σιλουέτα μας, "μακραίνουν" τα πόδια μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα αλλά και να τραβάμε όλα τα βλέμματα! Γι'αυτό και το spartoo.gr έχει φροντίσει να καλύπτει πάντα τις ανάγκες της καθεμίας από εμάς στις καλύτερες τιμές ανάλογα με το στυλ μας, καθώς διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία με πάνω από 1000 μοντέλα σε γόβες! Έχουμε ξεχωρίσει κάποιες από τις αγαπημένες μας και σας τις προτείνουμε! 
Εσείς έχετε επισκεφτεί το spartoo.gr; Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, να η ευκαιρία σας! Επισκεφτείτε το και κάντε τις αγορές σας γρήγορα!
Pura Lopez

Nine West
 
Carvela
 Steve Madden

 Guess


2 Comments:

  1. I`m following u back sweety :*
    http://www.keepitstylishandsexy.blogspot.com
    xoxo

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance