search

πολύχρωμοι καμβάδες

| | 2 Comments
Βρισκόμαστε πλέον στο μέσον της Άνοιξης και οδεύουμε προς το Καλοκαίρι και η διάθεσή μας μας υπαγορεύει να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας∙ χρώμα στα ρούχα και στα παπούτσια μας, καθώς τα έντονα χρώματα στα ρούχα είναι η Νο 1 τάση στη μόδα για φέτος. Τι καλύτερο από ένα ζευγάρι πάνινα χρωματιστά παπούτσια τα οποία προσφέρουν άνεση και στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχό μας σε μία πολύωρη και κουραστική βόλτα στην πόλη. 
Τι ρούχα θα διαλέγαμε για μία βόλτα στην αγορά; Ένα casual και απλό ντύσιμο με ένα ζευγάρι άνετα πάνινα παπούτσια που αναδεικνύουν το όλο σύνολο. Τέλος μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου φόρεμα το οποίο, αν και θα ήθελες συχνά δεν μπορείς να το βάλεις κάθε μέρα, κάνοντας το μ’ αυτό τον τρόπο όχι μόνο ευκολοφόρετο και καθημερινό αλλά και ανατρεπτικό. 
Το spartoo.gr διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πάνινα παπούτσια σε όλα τα χρώματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στο spartoo.gr τα αγαπημένα όλων Converse υπάρχουν στα πιο ανατρεπτικά και πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εκτός από Converse υπάρχουν, φυσικά, και πολλές άλλες μάρκες παπουτσιών, όπως Keds, Le Coq Sportif, Victoria κ.ά. 
Όπως έχουμε ξαναπεί, στο spartoo.gr η μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια δεν περιορίζεται μόνο στο απαιτητικό γυναικείο κοινό, αλλά ικανοποιεί εξίσου τόσο το αντρικό όσο και το παιδικό, πάντα στις πιο προσιτές τιμές. Επισκεφτείτε τώρα κιόλας το spartoo.gr και διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει!

2 Comments:

  1. Thank you so much for checking out my blog ^_^

    ReplyDelete
  2. Really love your blog dear!
    Keep posting!
    XO

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance