search

Boots in Spring!

| | 0 Comments
Παρ' όλο που έχουμε μπει επίσημα στην Άνοιξη εδώ και πολλές μέρες, ο καιρός δεν συμβαδίζει με την εποχή και μας γυρίζει ξανά πίσω στις χαμηλές θερμοκρασίες του φθινοπώρου και απ' ότι φαίνεται το κρύο θα έχει διάρκεια. Έτσι, ο κρύος καιρός μάς αναγκάζει να ξαναβάλουμε ζεστά παπούτσια και - γιατί όχι; - μπότες! Κι εμείς, προσωπικά, βρήκαμε την ευκαιρία να ξαναβάλουμε τις αγαπημένες μας Ugg, τις οποίες για λίγο καιρό αναγκαστήκαμε να αποχωριστούμε και που τόσο μας είχαν λείψει. Από την στιγμή που τις φορέσαμε τον χειμώνα ήταν πολύ δύσκολο να τις αποχωριστούμε και σπάνια προτιμούσαμε άλλα παπούτσια, όπως θυμάστε από τα τελευταία μας posts.
Κι αν οι Ugg σας φαίνονται ακριβές, το spartoo.gr είναι εδώ για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Βέβαια, οι Ugg δεν είναι οι μόνες μπότες που προτιμάμε ούτε η μόνη λύση απέναντι στο κρύο και την βροχή. Στο spartoo.gr, μπορείτε αφενός να βρείτε τις αγαπημένες όλων μπότες Ugg σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε σύγκριση με την αρχική τους αξία και αφετέρου να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε μπότες και γαλότσες, το ζευγάρι που σας αρέσει και σας ταιριάζει, καθώς στο spartoo.gr υπάρχουν τα περισσότερα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε.
Εκτός από παπούτσια για τη γυναίκα, στο spartoo.gr υπάρχει μεγάλη γκάμα από μποτάκια για τον άνδρα και για το παιδί.
Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις αγαπημένες μας μπότες που βρήκαμε μέσα από την περιήγησή μας στο spartoo.gr.
Ugg Australia


Boemos
Hunter
Ugg Australia
HIP

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance