search

Καλοκαιρινές πλατφόρμες στο spartoo.gr

| | 0 Comments
Μην σας απασχολεί που ο καιρός τις τελευταίες μέρες είναι κρύος και βροχερός. Το καλοκαίρι φτάνει σε ένα μήνα και κάτι! Γι΄αυτό δεν έχετε παρά να ανεβάσετε τα χειμωνιάτικα παπούτσια στη ντουλάπα και να κατεβάσετε τις πλατφόρμες, το all time classic του καλοκαιριού. Το φετινό καλοκαίρι ένα είναι σίγουρο: οι πλατφόρμες θα φορεθούν τόσο πολύ, που θα βαρεθούμε να τις βλέπουμε! Πράγμα καλό, βέβαια, γιατί οι πλατφόρμες είναι ένα αρκετά πρακτικό παπούτσι. Οι πλατφόρμες είναι σχετικά άνετες στο περπάτημα. Λίγο πιο άβολες από σανδάλια και μπαλαρίνες, λίγο πιο βολικές από τα τακούνια-στιλέτο. Μπορούν να φορεθούν πρωί, μεσημέρι, βράδυ, κυρίως αν το τακούνι είναι ξύλινο ή από φελλό. 
Φέτος, η τάση της μόδας προτείνει πλατφόρμες με σόλες φτιαγμένες από σκοινί, ψάθα, φελλό, με απλό ή καστόρινο ύφασμα, με δέρμα, από ξύλο, αλλά και διάφορα μεταλλικά στοιχεία. Πολύ must είναι οι πλατφόρμες σε πολύ έντονα χρώματα (τιρκουάζ, φούξια κ.ά.) αλλά και το animal print. Ωστόσο all time classic συνταγή είναι οι peep toe πλατφόρμες ειδικά σε μαύρο χρώμα καθώς φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Στο spartoo.gr η ποικιλία σε πλατφόρμες είναι ανεξάντλητη και ανανεώνεται συνεχώς! Υπάρχουν σε διάφορα σχήματα, υφάσματα, υλικά και σχέδια για όλα τα γούστα και έρχονται για να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και στυλ στην καθημερινή εμφάνισή σας. 
Τώρα το spartoo.gr σας χαρίζει δωροεπιταγές! Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον δικό σας αλλά δεν ξέρετε τι θα του άρεσε αυτόν τον καιρό; Μην ψάχνετε άλλο! Αφήστε τον/την να διαλέξει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια χάρη στη δωροεπιταγή SPARTOO.GR, από 30 έως 500 ευρώ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το απαραίτητο δελτίο παραγγελίας, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να στείλετε την δωροεπιταγή στον φίλο σας! Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερες οδηγίες για να στείλετε την δωροεπιταγή αλλά και για να την χρησιμοποιήσει παραλήπτης της πατήστε εδώ. Καλό shopping!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance