search

εσπαντρίγιες στο spartoo.gr

| | 1 Comments
Μία από τις τελευταίες -και όχι μόνο- τάσεις της μόδας είναι οι εσπαντρίγιες, τις οποίες έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε στα περιοδικά μόδας αλλά και στον δρόμο. Οι εσπαντρίγιες έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους πριν από πολλά χρόνια, αλλά τελευταία επανήλθαν και μάλιστα φαίνεται να τις προτιμούν όλο και περισσότερες γυναίκες και ιδιαίτερα τα νεαρά κορίτσια. Παλαιότεροι οίκοι μόδας όπως ο οίκος Chanel αλλά και νεότεροι σχεδιαστές, όπως η Tory Burch, συμπεριέλαβαν στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές τους εσπαντρίγιες, συνδυασμένες με αέρινα φορέματα, αλλά και με τζιν. 
Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι κερδίζουν ολοένα τις εντυπώσεις, καθώς είναι άνετες και δροσερές και μπορούν να φορεθούν από το πρωί, με άνετα ρούχα, μέχρι το βράδυ, συνδυασμένες με ένα κομψό φόρεμα για ένα πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό look. Για σας που έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι σε κάποιο ελληνικό νησί, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι απαραίτητο για τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα αλλά και η κατάλληλη λύση για τις βόλτες σας στα σοκάκια και τις βραδινές σας εμφανίσεις. 
Το spartoo.gr είναι και πάλι εδώ για να σας προμηθεύσει με όλα τα τελευταία σχέδια και χρώματα της μόδας στις εσπαντρίγιες. Εκτός από τις γυναικείες, η ποικιλία είναι μεγάλη και στις ανδρικές και στις παιδικές εσπαντρίγιες. Μην περιμένετε άλλο! Μπείτε τώρα στο spartoo.gr και κάντε την παραγγελία σας πριν εξαφανιστούν. Εμείς ήδη έχουμε κάνει την δική μας! Και μην ξεχνάτε ότι η ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια ανανεώνεται συνεχώς.

1 Comments:

  1. super cool! perfect for summer :) I'm following

    Check my blog and follow me if you like :)

    xx

    www.sickbytrend.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance