search

spartoo.gr

| | 0 Comments
Μέχρι τώρα έχουμε αφιερώσει αρκετά από τα posts μας στο spartoo.gr. Και κάθε φορά επικεντρωνόμαστε σε ένα συγκεκριμένο θέμα και κατηγορία παπουτσιών που μας αρέσει και που θέλουμε να σας συστήσουμε και να σας παρουσιάσουμε. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Περνάμε αρκετό χρόνο κάθε στο spartoo.gr, καθώς θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τα καινούρια μοντέλα παπουτσιών που προστίθενται στην συλλογή σε καθημερινή βάση.  Προσωπικά τα παπούτσια που μας αρέσουν, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει από τα outfit posts μας είναι κυρίως οι μπαλαρίνες και τα sneakers, τα οποία βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία σχεδιών και χρωμάτων στο spartoo.gr! Και πλέον που το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, ανυπομονούμε να φορέσουμε τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες, οι οποίες βγήκαν πάλι στην μόδα!
Σ’ αυτό το post, λοιπόν, θα θέλαμε να σας κάνουμε μια περιήγηση στο site του spartoo.gr και επιπλέον να απαριθμήσουμε τα προνόμια που έχει να προσφέρει. Στην αρχική σελίδα ο παράδεισος του spartoo.gr ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και το πρώτο πράγμα που αντικρίζουμε είναι φυσικά η νέα συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι, η οποία, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ενημερωμένη με την τελευταία λέξη της μόδας για να μην μένουμε ποτέ πίσω όσον αφορά στις τάσεις της μόδας! Η αναζήτηση για το κατάλληλο παπούτσι μπορεί να γίνει πολύ εύκολη, καθώς μπορούμε να εξειδικεύσουμε την αναζήτησή μας ανάλογα με το είδος του παπουτσιού που θέλουμε να αγοράσουμε, το νούμερό μας, τα χρήματα που θέλουμε να διαθέσουμε, το ύψος του τακουνιού ή ακόμα μας δίνεται η δυνατότητα να καθορίσουμε την αναζήτησή μας με βάση την σύνθεση του παπουτσιού. 
Κι αφού έχουμε επιλέξει με επιτυχία το παπούτσι των ονείρων μας – πράγμα καθόλου δύσκολο όταν μιλάμε για το spartoo.gr –, τα προνόμια συνεχίζονται. Με αγορές άνω των €60 απολαμβάνετε το προνόμιο της δωρεάν παράδοσης και σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα της δωρεάν επιστροφής μέσα σε διάστημα 30 ημερών. 
Τέλος μπορείτε να επικοινωνείτε με το spartoo.gr για τυχόν ερωτήσεις και πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00 στο τηλ. 211 1982659. Και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του spartoo.gr για να ενημερώνεστε για τις ειδικές προσφορές και όλα τα νέα και να κερδίσετε δωροεπιταγή αξίας €5 για την επόμενη αγορά σας! Καλές αγορές!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance