search

art of soule

| | 2 Comments
Οι φλατ εσπαντρίγιες κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους φέτος το καλοκαίρι και αποτελούν το κατάλληλο παπούτσι γι’ αυτήν την εποχή, καθώς ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά. Ακόμα, όμως, και για τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα, οι εσπαντρίγιες δίνουν και πάλι την λύση για στιλάτες και όμορφες εμφανίσεις.  
Μία από τις πλέον γνωστές, αναγνωρίσιμες και ποιοτικές εταιρίες που ειδικεύονται στις εσπαντρίγιες είναι η φίρμα Art of soule. Οι εσπαντρίγιες της Art of soule σχεδιάζονται στο Biarritz και κατασκευάζονται στο Mauléon, στους πρόποδες των Πυρηναίων. Οι δημιουργίες της French Soule μυρίζουν ήλιο και θάλασσα. Και ποια είναι η ιδέα αυτής της 100% γαλλικής μάρκας; Να ανανεώσει την εσπαντρίγια, το παραδοσιακό παπούτσι των αγροτών, για να την μετατρέψει σε πραγματικό αξεσουάρ μόδας. Μονόχρωμη, εμπριμέ, χρωματιστή, η εσπαντρίγια εν έτει 2012 είναι οικολογική, κατασκευασμένη με φυσικά υλικά, αλλά και σύγχρονη χάρη στο νέο της look. Ελαφριά, άνετη και πραγματικός μύθος, το σύμβολο του φαρνιεντέ, γίνεται απαραίτητο για το καλοκαίρι.  
Εκτός του ότι φέτος είναι περισσότερο στην μόδα από ποτέ, καθώς πρωταγωνίστησαν στις επιδείξεις μεγάλων οίκων μόδας για την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 από τον οίκο Chanel μέχρι τον Ferragamo, οι εσπαντρίγιες φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, καθώς προσθέτουν βραδινό ύφος στο απλό, καθημερινό ντύσιμο.  
Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε την καταπληκτική συλλογή της Art of soule και να κάνετε δικό σας ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, οι οποίες θα σας κάνουν να μην θέλετε να τις αποχωριστείτε όλο το καλοκαίρι. Στο spartoo.gr οι εσπαντρίγιες δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Μαζί με το δικό σας ζευγάρι, αγοράστε τώρα και ένα αντρικό για να το κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το προνόμιο της δωρεάν παράδοσης άνω των €60!

2 Comments:

  1. lovely blog!
    i have nominated you for the Versatile Blogger Award!
    check out my blog for more info!
    http://www.talkingaboutf.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Your blog is improving day by day :):)
    great job!!
    xoxo
    LS

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance