search

ινδιάνικο καλοκαίρι στο spartoo.gr

| | 0 Comments
Το έθνικ κερδίζει έδαφος φέτος το καλοκαίρι και μας καλεί να περπατήσουμε στα βήματά του.Νο1 τάση είναι το στυλ ποκαχόντας! Κρόσσια, πούπουλα, δέρμα, χάνδρες και πολλά έθνικ στολίδια θα κοσμούν τα σανδάλια μας! Στυλ που παραπέμπει σε Cheyenne, Apache ή Navajo! Είναι ιδιαίτερα, τραβούν την προσοχή, δίνουν χαρακτήρα στο ντύσιμο μας και το αναδεικνύουν! Συνδυασμένα με μία κοντή φούστα ή ένα αέρινο φόρεμα θα δημιουργήσετε τάση που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας! Φυσικά είναι ιδανικά φορεμένα τόσο με παντελόνι, κυρίως skinny, όσο και με ένα καυτό σορτσάκι! Μη χάνετε άλλο καιρό, επισκεφτείτε τώρα το spartoo.gr και κάντε δικό σας ένα ζευγάρι μοναδικά σανδάλια που θα συναρπάσουν με το σχέδιο τους εσάς και τους γύρω σας! Στο spartoo.gr κάθε μία θα βρει το σχέδιο και το στυλ που της ταιριάζει, μιας και διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από σανδάλια και περισσότερα από 900 μοντέλα από 19 € .Το spartoo.gr θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε κάθε είδος παπουτσιού τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα και το παιδί
 Όσον αφορά τον άνδρα μπορεί να διαλέξει μέσα από την μεγάλη συλλογή καλοκαιρινών παπουτσιών που διαθέτει το spartoo.gr σε σαγιονάρες, εσπαντρίγιες και πάνινα παπούτσια. 
Τέλος όσες από έσας ενδιαφέρεστε για τσάντες στο spartoo.gr ανακαλύψτε περισσότερες από 150 μάρκες με -10 € έκπτωση για αγορά από 70 € και άνω με κωδικό NLSACSP .

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance