search

crocs on spartoo.gr

| | 0 Comments
Η φίρμα crocs δημιουργήθηκε μόλις το 2002, ωστόσο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει πολλούς οπαδούς, καθώς λανσάρισε ένα επαναστατικό και πρωτοποριακό μοντέλο σαμπό που προοριζόταν για τους οπαδούς των ναυτικών και θαλάσσιων σπορ.  
Απίστευτα ελαφρύ, αδιάβροχο και με αντιολισθητική σόλα, σκοπός του ήταν να διευκολύνει τα καλοκαιρινά σπορ της υπαίθρου. Παρόλα αυτά, από το 2003 τα σαμπό που αποκαλούσαμε πλέον «τα Crocs», γίνονται πραγματικό φαινόμενο και βλέπουμε να φοριούνται όλο και περισσότερο. Οι πάντες αναγνωρίζουν την άνεση που προσφέρουν και σήμερα ντύνει τα πόδια όλης της οικογένειας και κατακλύζει παραλίες και πόλεις μαζί με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου.
Στο spartoo υπάρχει μία τεράστια ποικιλία των αγαπημένων μας crocs, όχι μόνο στο κλασικό αγαπημένο σχέδιο με το οποίο τα γνωρίσαμε, αλλά και σε στυλ μπαλαρίνας και σαγιονάρες για το καλοκαίρι, αλλά ακόμα και μπότες για τον χειμώνα. Εκτός από γυναικεία, πολλά είναι τα σχέδια και τα χρώματα για τους άνδρες αλλά και για τα παιδιά. Και καθώς διανύουμε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών, το spartoo σάς δίνει τα αγαπημένα σας σαμπό σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με προσφορές μέχρι -40%! 
 Μπείτε τώρα στο spartoo και κάνετε δικό σας ένα ζευγάρι crocs για να είστε μέσα στη μόδα ακόμη και το καλοκαίρι!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance