search

D&G on spartoo.gr

| | 1 Comments
Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana έχουν κάνει τα ονόματά τους μια μάρκα παγκοσμίως γνωστή , άμεσα αναγνωρίσιμη από την λαμπρότητά της. Η ένωσή τους το 1985 έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή σχήματα μόδας και πολυτέλειας. 
Η μάρκα ντύνει και αρωματίζει τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο της show-biz, από την Scarlet Johansson μέχρι την Rihanna και την Monica Belucci, όλες υπέκυψαν στις εξαιρετικές δημιουργίες του ντουέτου. Και οι δύο σχεδιαστές έχουν ένα εξαιρετικό ταλέντο που αποτελεί πάντα μια δημιουργική έμπνευση για τις δύο μάρκες της εταιρίας, Dolce & Gabbana και D&G. Η γυναίκα της Dolce & Gabbana είναι μία ισχυρή, αισθησιακή και λαμπερή γυναίκα. Αγαπά τις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ που αποκαλύπτουν τη θηλυκότητά της, και τα φορέματα με δύναμη αποπλάνησης. 
Φορέστε κι εσείς ένα κομμάτι της Dolce & Gabbana για να αποκαλύψετε την προσωπικότητά σας, τον χαρακτήρα σας, ένα μέρος της ταυτότητάς σας.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε φυσικά στο www.spartoo.gr και να ανακαλύψετε τον υπέροχο κόσμο των Dolce & Gabbana, ο οποίος ξεδιπλώνεται μέσα από τέσσερις διακριτές ενότητες, παπούτσια, τσάντες, ζώνες και αξεσουάρ
Στο www.spartoo.gr θα βρείτε όλα τα εκπληκτικά προϊόντα της μάρκας των Dolce & Gabbana στις καλύτερες τιμές, και τώρα με εκπτώσεις έως και -50%! 
Μην ξεχνάτε. βέβαια, ότι το www.spartoo.gr πρωτοστατεί και φέτος κατά την περίοδο των εκπτώσεων και σας χαρίζει έως και -60% σε γυναικεία, ανδρικά, αλλά και παιδικά παπούτσια! Γι' αυτό μην χάσετε τις μοναδικές προσφορές του! 

1 Comments:

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance