search

moschino on spartoo.gr

| | 2 Comments
Αναφορά του στυλ και της σύγχρονης πολυτέλειας, η Moschino τοποθετείται μεταξύ των ηγετών της υψηλής ραπτικής για πάνω από 25 χρόνια.  
Ξεκίνησε το 1983 από τον Franco Moschino, ο ιταλικός οίκος μόδας ανανεώνεται συνεχώς μέσα από τις ίδιες δημιουργίες του. Μετά τον πρόωρο θάνατό του το 1994, ο πρώην βοηθός του, Rossella Jardini, ο οποίος θα ηγηθεί της μάρκας διατηρώντας την ανάγκη του δημιουργού για μια υψηλής ποιότητας και καθόλου παραδοσιακής μόδας. 
Το αποτέλεσμα αυτής της καλλιτεχνικής γραμμής προτείνει μη συμβατικές, μερικές φορές προκλητικές, αλλά πάντα ενδιαφέρουσες δημιουργίες βάζοντας ως στόχο την πολυτέλεια. Κυκλοφόρησε το 1988, η συλλογή cheap and chic είναι παιχνιδιάρικη, ιδιότροπη και εκρηκτικά προσιτή, όπως και το πνεύμα της Moschino. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε το αγαπημένο μας brand με μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια και τσάντες για την γυναίκα και τον άντρα και αξεσουάρ όπως πορτοφόλια και τσάντες μέχρι γάντια και καπέλα για τον χειμώνα! ‘Όπως είναι πλέον γνωστό το www.spartoo.gr μας προσφέρει τα αγαπημένα μας παπούτσια και τις αγαπημένες μας μάρκες στις καλύτερες τιμές του online shopping και όχι μόνο. Παπούτσια και τσάντες Moschino της τελευταίας season αλλά και προηγουμένων θα τα βρείτε με έκπτωση έως και -30% όπως και πολλά αξεσουάρ με -10% . 
Μην ξεχνάτε πως το www.spartoo.gr διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό και από αντρικά παπούτσια και αξεσουάρ σε όλες τις μάρκες σε μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

2 Comments:

  1. how not to like! gorgeous!

    xx

    ReplyDelete
  2. Hi dear!!! I am fun of Moschino too, love photos<3<3<3 Thank you soo much for leaving nice comment on my last post from Thessaloniki.
    I would be very happy if we can follow each other.
    Twitter @CandyMilano
    Instagram Ostafiychuk Lidiya
    www.Lindissimaa.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance