search

alexander mcqueen on spartoo.gr

| | 4 Comments

Ο Alexander McQueen γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 17 Μαρτίου 1969 και ήταν ο νεότερος από τα 6 παιδιά της οικογένειας. Άφησε το σχολείο στα 16 για να παρακολουθήσει μία υποτροφία σχετικά με κουστούμια prêt-a-porter. Με συναισθηματική δύναμη, ενέργεια και πρώτα απ’ όλα σεβασμό για τις τέχνες, υπογράφει τη μάρκα Alexander McQueen. Κάθε δημιουργία είναι ο καρπός του βρετανικού τύπου και της ιταλικής κομψότητας. Τον Δεκέμβριο του 2000, το 51% της εταιρείας του αποκτήθηκε από τον Όμιλο Gucci, όπου παρέμεινε Creative Director. Μετά τον τραγικό θάνατό του, το 2010, η Sarah Burton ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου, διατηρώντας το αισθητικό πλεονέκτημα του. 
Από τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών που διαθέτει το spartoo δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά αυτός ο μεγάλος οίκος , Alexander McQueen. Με κάθε είδους παπούτσια όπως γόβες και μπαλαρίνες μέχρι αξεσουάρ και τσάντες. Το spartoo διαθέτει τις καλύτερες τιμές με έκπτωση που φτάνει μέχρι και -45% στα Alexander McQueen και -70% στις υπόλοιπες μάρκες. Κλασικά μοντέλα αλλά και πιο εκκεντρικά με καρφιά και τρουκς θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας εκφράζει.


Τέλος μην ξεχνάτε ότι το spartoo μας προσφέρει και μία μεγάλη γκάμα τόσο από αντρικά παπούτσια και αξεσουάρ όσο και παιδικά! Και για όσες προετοιμαζόμαστε για τα σχολεία και τις σχολές μας, το spartoo.gr διαθέτει μεγάλες προσφορές για αγορά από 2 προιόντα και πάνω! Μην χάνετε λοιπόν καιρό, καλά ψώνια!

4 Comments:

  1. to 1o me ta karfia to agapo!

    Savina
    The Blossom Girls ♡

    ReplyDelete
  2. Great pics!!! Amazing post!!!

    http://estilohedonico.blogspot.pt/

    xoxo

    ReplyDelete
  3. beautiful outfits!
    anyway visit and follow mine,i'll follow you back<3

    ReplyDelete
  4. ton agapwwwwwwwwww!!
    filia koritsia
    http://littlefashionwhitelies.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance