search

michael kors on spartoo.gr

| | 2 Comments
Ενδυναμωμένος από τη σχεδόν φυσική του γνώση της μόδας, ο Michael Kors πουλάει την πρώτη του κολεξιόν ρούχων στη διάσημη μπουτίκ Lothar’s της Νέας Υόρκης στα 19 του χρόνια. Στη συνέχεια, ιδρύει τη δική του εταιρία το 1981. Έκτοτε, ο ταλαντούχος σχεδιαστής κέρδισε την αναγνώριση του τύπου και κατέλαβε μια εξέχουσα θέση στον κλειστό κόσμο της μόδας. Εξπέρ στη δημιουργία πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ, ο Michael Kors υπογράφει κομψές και εκλεπτυσμένες κολεξιόν με αψεγάδιαστη ποιότητα, που γίνονται ανάρπαστες στο τζετ-σετ. 
Μία τόσο αναγνωρισμένη μάρκα δεν ήταν δυνατόν να λείπει από την μεγάλη συλλογή του spartoo.gr . Με τα μοντέλα τελευταίας season αλλά και παλαιότερα στις καλύτερες τιμές και με μεγάλες εκπτώσεις το spartoo.gr υπόσχεται να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα τόσο από γόβες όσο και από χειμωνιάτικες μπότες με έκπτωση έως και 40%. Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε στυλ παπουτσιού θέλετε μέσα από 622 μάρκες. 
Μην ξεχνάτε ότι το spartoo.gr δεν αφήνει παραπονεμένους ούτε τα παιδιά ούτε και τους άνδρες. Εκτός από το γυναικείο τμήμα μπορείτε να βρείτε και ανδρικό και παιδικό στις καλύτερες τιμές του Online shopping και όχι μόνο! Τέλος μιας και διανύουμε περίοδο εκπτώσεων το spartoo.gr μας παρέχει εκπτώσεις έως και 60% σε περισσότερα από 25.000 μοντέλα!!! Καλό shopping!

2 Comments:

  1. Totally adore! Thank you for your amazing comment on my blog! It means the world to me! I am now following you via GFC. Hope you will do the same girls.
    Sending you kisses and hugs.
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. love it, those first wedges are just perfect :)

    xx

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance