search

pepe jeans on spartoo.gr

| | 2 Comments
Ιδρύθηκε το 1973 από τρία αδέλφια, η Pepe Jeans αποτελούσε ένα μικρό κατάστημα που πουλούσε τζιν στο Δυτικό Λονδίνο. Χάρη στην ποιότητα την τολμηρή κοπή και τα μοντέρνα προϊόντα που προσφέρει, η μάρκα που γνώρισε σχεδόν άμεση επιτυχία. Σύμβολο της denim γενιάς, υποστηρίζει μια νέα μόδα λίγο επαναστατική, και έτσι η Pepe Jeans κατάφερε να κατακτήσει την Ευρώπη από τη δεκαετία του 1980 και να διανέμεται πλέον σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. 
Το spartoo.gr διαθέτει 635 μάρκες παπουτσιών μία εκ των οποίων είναι και η Pepe Jeans. Με νεανικά και φρέσκα σχέδια η Pepe Jeans απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες γυναικών και ανδρών που θέλουν να υιοθετήσουν ένα στυλ ροκ και αθλητικό. Στο spartoo.gr θα βρείτε τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά αλλά και όλα γα τελευταία μοντέλα τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία
Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τις 635 μάρκες παπουτσιών υπάρχουν και μεγάλοι οίκοι της μόδας όπως Alexander McQueen, Kenzo, D&G και πολλοί άλλοι στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εκπτώσεις που συνεχίζονται ακόμα. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε ακόμα σχολικές τσάντες και αξεσουάρ από τις μεγαλύτερες μάρκες όπως Eastpack, Adidas, Nike και άλλες.

2 Comments:

  1. oi pepe jeans exei ekplitika proionta.pl kalh poiothtas denim k panemorfo casual style.tha t checkarw :)

    ReplyDelete
  2. I love Pepe Jeans !
    Have a great weekend, kisses.

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance