search

ελιτίστικη τάση στο spartoo.gr

| | 0 Comments

Φούστες με κλιπ, κολάρα Claudine, κολιέ, τυπωμένα με κασμιρένια γάντια στα χέρια… αυτή τη σεζόν η τάση τείνει προς τον αστικό εκσυγχρονισμό. Έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα της Jackie Kennedy στον 21ο αιώνα, παίζουμε τις κυρίες με έμπνευση που φλερτάρει με την παριζιάνικη κομψότητα. Είναι αδύνατον να παραμείνουμε στο κλασικό στυλ. Η κομψότητα βρίσκεται και αυτή στο ραντεβού και συνοδεύεται από μία περισσότερο ή λιγότερο έντονη εκκεντρικότητα. Το spartoo.gr, πάντα πρωτοποριακό και ενημερωμένο με την τελευταία λέξη της μόδας, ανταποκρίνεται σε κάθε καινούρια τάση που προστάζει η κάθε σεζόν. Έτσι εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και η τάση προς τον αστικό εκσυγχρονισμό. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια και αξεσουάρ που θα σας συναρπάσουν! Και όχι μόνο γυναικεία αλλά και παιδικά και ανδρικά
Καθώς οι προσφορές στο spartoo.gr δεν τελειώνουν ποτέ μπορείτε να βρείτε παπούτσια με έκπτωση -10%. Ακόμα μπορείτε να επωφεληθείτε με μία προσφορά €5 για εγγραφή στο newsletter του site. Το spartoo.gr σας δίνει €10, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών. Τέλος ανακαλύψτε περισσότερες από 150 μάρκες σε τσάντες όπως Adidas, Guess, Thierry Mugler κ.ά. με το κουπόνι που σας χαρίζει €10, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας τον κωδικό NLSACSP.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance