search

benetton on spartoo.gr

| | 2 Comments
Είναι μια όμορφη οικογενειακή ιστορία που ξεκίνησε το 1965 στο Tréviso της Ιταλία, όπου ο Luciano Benetton και τα αδέλφια του Τζουλιάνα, Gilberto και Carlo αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον όμιλος Benetton με ιδέα έναρξης της "το Χρώμα". Πολύχρωμο ύφος, χαλαρή και εξαιρετική αξία σε συνδυασμό με την τιμή ανέβασαν γρήγορα τη φήμη της μάρκας. Έγινε διεθνής μέσω των διαφημιστικών της εκστρατειών στις αρχές της δεκαετίας του 80. Η Benetton τότε καλεί τον Ιταλό φωτογράφο, Oliviero Toscani να εργαστούν πάνω στο θέμα της διαφοράς. Θα σκεφτούν τότε όλοι μαζί και θα καθιερώσουν το διάσημο σύνθημα «United Colors of Benetton», η οποία παραδίδει ένα μήνυμα ανοχής, μέσω της ανάμιξης πολιτισμών και χρωμάτων, και γίνεται πλέον η φιλοσοφία της εταιρείας. Διαφημιστικές εκστρατείες που έχουν συσταθεί, από δυνατές και προκλητικές εικόνες , που στόχο έχουν να δημιουργήσουν έναν επαναστατικό χαρακτήρα . Με τον αντίκτυπό τους, μερικές φορές αμφιλεγόμενο, καταφέρνουν να φτάσουν στο κοινό με διαφορετικό τρόπο που βλέπει κανείς σε έκφραση της εποχής μας. Τα προϊόντα, ρούχα και αξεσουάρ, πολύχρωμα και μοντέρνα σχέδια της μάρκας είναι πλέον γνωστά σε όλο τον πλανήτη και πέρασαν το δύσκολο τεστ των οπαδών του ανέμελου στυλ! 
Στο spartoo.gr θα βρείτε κυρίως τσάντες και αξεσουάρ Benetton στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με πολλές προσφορές και εκπτώσεις που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τις 640 μάρκες στο spartoo.gr θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια γυναικεία, ανδρικά αλλά και παιδικά! Γόβες, ψηλά ή χαμηλά μποτάκια, μπότες και μπαλαρίνες αλλά και κάθε τύπος παπουτσιού, είναι σίγουρο ότι το spartoo.gr δεν θα σας αφήσει αδιάφορες!
Ειδικά για τις γιορτές χαρίστε δωροεπιταγές και το spartoo σας προσφέρει το 50% της αξίας τους σε κουπόνι. Τέλος το spartoo.gr προσφέρει επιπλέον -15% σε πάνω από 1000 μοντέλα με τον κωδικό XMAS12 . Καλές αγορές!

2 Comments:

  1. Δεν ήξερα ότι μόλις το 1965 ιδρύθηκε η benetton! Τι μαθαίνει κανείς;!
    :)
    chic-aholics.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance