search

dr. martens on spartoo.gr

| | 0 Comments
Στην αρχή της ιστορίας υπάρχει μία περίεργη συμμαχία: η συμμαχία μεταξύ του Γερμανού Dr. Klaus Märtens, ο οποίος έχει ένα γκαράζ γεμάτο εφευρέσεις, και της οικογένειας Griggs, βιομηχάνων στην περιοχή του North Hampton. Δημιουργούν μαζί ένα παπούτσι που το φαντάζονται άνετο, πρακτικό, γερό, με κλασικό σχεδιασμό και εφοδιασμένο με την πρώτη αεροσόλα. 
Αυτό το εργατικό παπούτσι βαπτίζεται 1940, μία αναφορά στην ημερομηνία που βγήκε από την γραμμή παραγωγής την 1η Απριλίου 1960, και θα γνωρίσει μία αληθινή επανάσταση. Χωρίς να το επιδιώξει αλλά και ούτε να το εμποδίσει κανείς, η φίρμα Dr. Martens έγινε ο έκθαμβος παρατηρητής της εξάπλωσης των προϊόντων της σε όλες τις αγγλοσαξονικές υποκουλτούρες. 
Χρόνο με το χρόνο η Dr. Martens γινόταν σύμβολο ενστερνισμού μιας κουλτούρας, αληθινός τρόπος έκφρασης, μέχρι του σημείου να μετατραπεί σε εικόνα μόδας για πολλά μουσικά ρεύματα. Η μόδα, που πάντοτε ελκύεται από την αυθεντικότητα, δεν άργησε να αρπάξει το φαινόμενο. Το 2010 η Dr. Martens γιορτάζει τα 50ά της γενέθλια αλλά δεν ήταν ποτέ τόσο επίκαιρη και δυναμική.
Στο spartoo.gr θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία στα σχεδόν από όλους αγαπημένα Dr. Martens. Εκτός από το κλασικό σχέδιο, το οποίο τα έκανε απανταχού αναγνωρίσιμα, το spartoo.gr προσφέρει πολλά σχέδια Dr. Martens, και όχι μόνο, τόσο γυναικεία, όσο και ανδρικά, σε πολλά χρώματα, τα οποία θα αγαπήσετε! Το spartoo.gr είναι το μοναδικό online shop, στο οποίο θα βρείτε τα αγαπημένα σας παπούτσια στις καλύτερες τιμές, όλη την διάρκεια του χρόνου, καθώς οι προσφορές, οι οποίες ξεκινούν από -20%, δεν τελειώνουν ποτέ. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χαρίσετε δωροεπιταγές spartoo αξίας €30 - €500 στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance