search

fornarina on spartoo.gr

| | 2 Comments
Από την ίδρυσή της το 1947 μέχρι σήμερα, η Fornarina δεν έχει πάψει να προτείνει μοντέλα που είναι ταυτόχρονα σύγχρονα, γκλάμουρ κι ασυνήθιστα και που γίνονται έτσι σημεία αναφοράς για τη μόδα. Μοντέρνα, διορατική κι απρόβλεπτη, η μάρκα καταφέρνει και ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της σε κάθε σεζόν, διατηρώντας ταυτόχρονα τις μελλοντικές τάσεις σε κοντινή απόσταση. Ο στόχος της; Fashionistas και fashion victims όλων των τάσεων που έλκονται από το πρωτοποριακό μίγμα φουτουρισμού και ερωτισμού που αποπνέουν οι δημιουργίες της.
Ανάμεσα σε γόβες, μπαλαρίνες, μποτάκια αλλά και αθλητικά παπούτσια, όχι μόνο Fornarina αλλά και μέσα από άλλες 640 μάρκες, μόνο στο spartoo.gr είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Σε τιμές από τις χαμηλότερες του online shopping, αλλά και μέσα από προσφορές καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου οι οποίες ξεκινούν από -20%, στο spartoo.gr θα βρείτε τα καλύτερα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια και τις καλύτερες μάρκες της αγοράς.
Ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων, το spartoo.gr σας προσφέρει την δυνατότητα της δωρεάν express παράδοσης με αγορές άνω των 100 ευρώ, για να έχετε τα δώρα σας αλλά και τα δώρα των φίλων σας πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα! Και οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ! Χρησιμοποιώντας τον κωδικό XMAS12 στην παραγγελία σας, απολαμβάνετε έκπτωση -15% σε πάνω από 1000 μοντέλα τσαντών! Καλό shopping!

2 Comments:

  1. Αγαπαω Fornarina!

    Ωραιο post!
    Φιλια πολλα! :) :)
    thechicdream.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. ΑΠο τις αγαπημενες μου μάρκες!

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance