search

esprit on spartoo.gr

| | 0 Comments
Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια και σήμερα η γερμανική φίρμα είναι παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες. Αφιερώθηκε στην αρχή στα ρούχα, αλλά προτείνει σήμερα παπούτσια και αξεσουάρ πάντα στη μόδα και σε λογικές τιμές. Σε αθλητικά ή γόβες, σε ζώνες και τσάντες, η μάρκα Esprit δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την ποιότητα χωρίς να αγνοεί το μοντέρνο σχεδιασμό και τις πολύ λογικές τιμές. Οι fashionistas που θέλουν να προβάλουν το πνεύμα της μόδας τους, θα την προτιμήσουν χωρίς περιστροφές!
Το spartoo.gr, η Νο1 online εταιρεία στο παπούτσι, προσφέρει, πέρα από την πολύ αγαπητή από όλους και όλες μάρκα Esprit, μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, μέσα από 640 μάρκες παπουτσιών και όχι μόνο.
Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο spartoo.gr σε ποσοστό έκπτωσης έως 60% σε περισσότερα από 20000 μοντέλα στις καλύτερες μάρκες της αγοράς μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου! 
Και ειδικά μέχρι σήμερα, απολαμβάνετε επιπλέον 10% έκπτωση για τα ήδη εκπτωτικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας στην παραγγελία σας τον κωδικό πωλήσεων 1301. Σπεύστε διότι η προσφορά διαρκεί μέχρι σήμερα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!
Τέλος μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα από το spartoo.gr, χαρίζοντας δωροεπιταγές €30-€500
Καλό shopping!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance