search

IKKS on spartoo.gr

| | 3 Comments
Η IKKS δημιουργεί μόδα που είναι δροσερή και φυσική, ευκολοφόρετη κάθε μέρα. Μια μόδα που διασχίζει τις εποχές και που δεν πέφτει ποτέ. Μια μόδα που υιοθετεί κανείς μία φορά για όλη του τη ζωή. Ιδρύθηκε το 1987 και αρχικά απευθυνόταν στα παιδιά, πριν επεκτείνει τη γκάμα της με ρούχα για τους μεγάλους. Εκεί κρύβεται και η πραγματική της δύναμη: στο ότι μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία σε μικρούς και μεγάλους. Η IKKS συγκεντρώνει σήμερα την κληρονομιά της παράδοσης και τη δημιουργικότητα που είναι σε φάση με την εποχή της. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή παπουτσιών και αξεσουάρ και μάλιστα με έκπτωση που φτάνει μέχρι και -60% . Από μπότες μέχρι μπαλαρίνες και από πέδιλα μέχρι αθλητικά, η συλλογή που μας προσφέρει το spartoo.gr θα μας ικανοποιήσει όλες ανεξαιρέτως! Εκτός από παπούτσια IKKS, το spartoo.gr διαθέτει πάνω από 600 μάρκες σε παπούτσια και αξεσουάρ για να διαλέξετε τόσο σε γυναικεία αλλά και ανδρικά και παιδικά
Και η διευκολύνσεις δεν τελειώνουν εδώ. Με την αγορά από 60 και άνω μπορείτε να επωφεληθείτε δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 ημέρες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο : 2111982659 ή στην σελίδα του spartoo.gr στο facebook, πατώντας εδώ.

3 Comments:

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance