search

Paul & Joe Sister on spartoo.gr

| | 4 Comments
Η Paul & Joe Sister δημιουργήθηκε το 1995 χάρη στο ταλέντο μιας νέας δημιουργού, της Σοφί Αλμπού, με μια μικρή κολεξιόν για άνδρες. Χάρη στο νεανικό, φρέσκο και χρωματιστό της στυλ, βρίσκεται στους αντίποδες των ενδυματολογικών συνηθειών της εποχής. Έτσι η μάρκα γνωρίζει αμέσως την επιτυχία και προτείνει και μια κολεξιόν για γυναίκες. Ο νέος θρίαμβος θα φέρει και μια παιδική κολεξιόν, μετά παπούτσια και αξεσουάρ Paul & Joe Sister που κατακλύζουν την αγορά. Η μάρκα σκαρφαλώνει έτσι σιγά σιγά τα σκαλοπάτια για να βρεθεί μαζί με τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μόδας. σήμερα προτείνει σοφιστικέ κολεξιόν για την εργαζόμενη γυναίκα που αναζητά κομψότητα και στυλ. 
Μια από τις αγαπημένες μάρκες σαν αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή του spartoo.gr με μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες! Μποτάκια, slippers, σανδάλια και πολλά μοντέλα τόσο σε παπούτσια αλλά και τσάντες , θα τα βρείτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και συγκεκριμένα αυτή την περίοδο με έως και 45% έκπτωση. 
Εκτός από την μάρκα Paul & Joe Sister , θα βρείτε ακόμα πάνω από 639 μάρκες με 20.000 μοντέλα με έκπτωση -70%. Τέλος μην ξεχνάτε ότι το spartoo.gr προσφέρει δωρεάν παράδοση από 60 και πάνω και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 μέρες. 

4 Comments:

  1. Amazing!

    I just did a new post for the new year, would you mind checking it out hun?
    http://lunedoll.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. I love all those shoes !

    http://londresplease.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  3. lovely post
    kisses,
    http://www.littlefashionwhitelies.com/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance