search

see by chloé on spartoo.gr

| | 3 Comments

Γαλλικός οίκος μόδας ιδρυμένος από τον Gaby Aghion το 1952, Chloé επικρατεί σήμερα σαν μια απαραίτητη μάρκα ανάμεσα στις γυναίκες. Αυτή η παριζιάνα αιγυπτιακής καταγωγής συνειδητοποιεί την εποχή εκείνη μια νέα ανάγκη. Η ιδέα είναι ένα prêt-à-porter που θα προσεγγίσει την υψηλή ραπτική, μικρόβιο της εποχής. Το 1966, η καλλιτεχνική διεύθυνση ξαναπάει στον Karl Lagerfeld που δημιουργεί εμβληματικά κομμάτια. Η Jackie Kennedy, η Brigitte Bardot, η Maria Callas και η Grace Kelly γίνονται ένθερμοι οπαδοί της Chloé μεταφέροντας μια νέα εικόνα της chic θηλυκότητας όπου η ανεξαρτησία μπαίνει στο παιχνίδι. Το 1997, η Stella McCartney προσφέρει μια πιο απλή και θηλυκή δημιουργία. Η σειρά See by Chloé δημιουργήθηκε το 2001 για να προτείνει μια άλλη ματιά του luxe, πάντα κομψή αλλά εμπλουτισμένη με μία πινελιά μποέμ που θα σαγηνεύσει ένα νεανικό κοινό σε αναζήτηση της φινέτσας. 
Στο spartoo.gr θα βρείτε πάνω από 600 μάρκες εκ των οποίων και την See by Chloé . Διαθέτει παπούτσια και αξεσουάρ με έως και 40% έκπτωση σε πολλά μοντέλα και σχέδια για να διαλέξετε, τόσο καλοκαιρινά όσο και χειμερινά. Στο spartoo.gr θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και αξεσουάρ και τσάντες από βραδινές μέχρι σχολικές. 
Μην ξεχνάτε ότι στο spartoo.gr μπορείτε να επωφεληθείτε δωρεάν παράδοση από 60 € και άνω και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 ημέρες.

3 Comments:

  1. love your selection!!! thanks for stopping by my blog and leaving your lovely comment. of course, i'd love to follow each other... now following and looking forward to your future posts! hope you will return to visit and do the same! big kisses

    http://glamourdrama.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. polu wraia ola <3 eidika ta nude pedila..

    ReplyDelete
  3. Hi, Many of our fans are looking forward to see pictures from excellent bloggers like you on world's 1st eyewear styling community plus.firmoo.com, could we have the honor to see you there?

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance