search

scholl on spartoo.gr

| | 0 Comments
 
 Η Scholl έχει κάνει πολύ δρόμο από τον καιρό που πρωτοεμφανίστηκε στα φαρμακεία! Όλα άρχισαν πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Το 1904 με το φρέσκο του δίπλωμα ιατρικής στο χέρι, ο William Mattias Sol αποφασίζει να αφιερωθεί στη φροντίδα των ποδιών αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική προσέγγιση της καθημερινής ευεξίας. Φέρνει την επανάσταση στην ποδολογία μέσω πολυάριθμων εφευρέσεων όπως τα ειδικά επιθέματα, τα πέλματα υποστήριξης της καμάρας και τα ανατομικά παπούτσια. 
Σήμερα, μετά από έναν αιώνα έρευνας και καινοτομίας, η Scholl είναι φίρμα αναγνωρισμένη παγκοσμίως στον τομέα της υγείας και της άνεσης του ποδιού. Αν και οι απαρχές της βρίσκονται στον ιατρικό τομέα, επιλέγει το 2006 να στραφεί σ' έναν καινούριο τομέα: στον τομέα της μόδας. Συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Diego Dolcini, εμπνέεται από διάφορες στυλιστικές τάσεις και δημιουργεί μοντέλα τόσο μοδάτα όσο και άνετα. 
Το spartoo.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια Scholl, που είναι συνώνυμο της ανατομίας και της άνεσης. Με έκπτωση από -20% μέχρι -50% κάνετε δικά σας τα τόσο αγαπητά και αναγνωρισμένα παπούτσια Scholl. Πέδιλα, μποτάκια και μπότες είναι μερικά από αυτά που υπάρχουν στο sparoo.gr. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το επισκεφτείτε τώρα και να διαλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία από παπούτσια, τσάντες αλλά και ρούχα. Και μην ξεχνάτε ότι οι εκπτώσεις -70% ισχύουν μέχρι τις 28 Φβρουαρίου! 
  

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance