search

cafè noir on spartoo.gr

| | 5 Comments
 
Η Cafè Noir είναι η ιταλική μόδα αλλά όχι μόνο! Με πρωτοπόρες στυλιστικές τάσεις και τρελή δημιουργικότητα, η πολύ θηλυκή αυτή εταιρία ζει με τη ζωή με χιούμορ, και τη μόδα σαν παιχνίδι. Η κοκεταρίστικη εκκεντρικότητά της αντιγράφει την παριζιάνικη κομψότητα μέσα σ' ένα μίγμα τόλμης και φαντασίας. Μοτίβα που ξεπερνάνε την πεπατημένη, υλικά διαλεγμένα με προσοχή και λεπτομέρειες που γίνονται αληθινά αξεσουάρ, μετατρέπουν κάθε μοντέλο σε αληθινό μοναδικό κόσμημα. Η γκλάμουρ εκκεντρικότητα είναι βασίλισσα στην Cafè Noir!  
Ο ανανεωμένος κατάλογος υποδημάτων του spartoo.gr, εμπλουτισμένος με όλα τα τελευταία μοντέλα της περιόδου Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνει περισσότερες από 600 μάρκες, ανάμεσα στις οποίες και η πολύ γνωστή και αγαπητή από όλες τις ενημερωμένες fashionistas, Cafè Noir. Επιπλέον μόνο στο spartoo.gr οι εκπτώσεις συνεχίζονται ακόμα για να σας προσφέρουν -20% έκπτωση στα παπούτσια της αγαπημένης σας μάρκας Cafè Noir
Επισκεφτείτε τώρα το spartoo.gr και διαλέξτε μέσα από μία τεράστια ποικιλία παπουτσιών το κατάλληλο ζευγάρι για κάθε γυναίκα, άνδρα και παιδί! Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι το spartoo.gr σάς στέλνει την παραγγελία σας δωρεάν κατ’ οίκον με αγορές 60 ευρώ και άνω! Και αν τυχόν δεν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε διάστημα 30 ημερών εντελώς δωρεάν!

5 Comments:

  1. The flats are so cute <3 ... Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete
  2. Οι μπαλαρίνες δεν υπάρχουν!
    Είναι τέλειες!
    chic-aholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Οι μπαλαρίνες δεν υπάρχουν!
    Είναι τέλειες!
    chic-aholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. my dear this is an adorable post, great shoes,
    kisses from,
    http://www.littlefashionwhitelies.com/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance