search

swedish hasbeens on spartoo.gr

| | 0 Comments
 
Είναι νέα, μοντέρνα και έρχεται κατευθείαν από τη Σουηδία! Αυτή είναι η σουηδική μάρκα Hasbeens που γεννήθηκε στη δεκαετία του 2000 ως αποτέλεσμα μιας ασυνήθιστης ιστορίας. Η ιδέα προέρχεται από μια κοπέλα, την Anita, που δημιουργούσε το 2003, 300 ζευγάρια σαμπό σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο. Ο σεβασμός προς την παράδοση είναι η κεντρική αξία για το δημιουργικό και τα μοντέλα συνεχίζουν να κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα περίφημα πρώτα 300 ζευγάρια. Πραγματική μανία στη Στοκχόλμη, η μη αναμενόμενη επιτυχία αυτή έδωσε την επιθυμία να δημιουργηθεί αυτό το εμπορικό του σήμα. Η έμπνευσή του; Οι νεαρές γυναίκες της νότιας Σουηδία που φορούσαν λευκά παπούτσια με τακούνια στη δεκαετία του '70. 
Τα σουηδικά παπούτσια Hasbeens κατασκευάζονται μόνο από δέρμα και ξύλινη σόλα και αυτό είναι και το μοναδικό χαρακτηριστικό τους. Το spartoo.gr φιλοξενεί αυτήν την ιδιαίτερη μάρκα παραδοσιακών παπουτσιών,που περιλαμβάνει μία συλλογή από σανδάλια, μπότες, brogues και πολλά άλλα, προσαρμοσμένων στις επιταγές του σήμερα, που έρχεται κατευθείαν από την Σουηδία και σας καλεί να την γνωρίσετε με έκπτωση -20%! 
Για να μην μένετε ποτέ πίσω και να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές του spartoo.gr  στα γυναικεία, ανδρικά αλλά και παιδικά παπούτσια ακόμα και στις τσάντες και την νέα συλλογή του spartoo.gr στην ένδυση, κατεβάστε στο smartphone σας την δωρεάν εφαρμογή του spartoo.gr για iOS και Android και επιπλέον ακολουθήστε το spartoo.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Twitter 
Google+

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance