search

hunter on spartoo.gr

| | 1 Comments
 
Η Hunter συμβολίζει μια παράδοση και μια ποιότητα 150 χρόνων. Ιδρύθηκε το 1856. Οι μπότες της από φυσικό καουτσούκ δημιουργήθηκαν για να αντέχουν στο τραχύ έδαφος και στο απρόβλεπτο κλίμα της Σκωτίας. Η Hunter συνδυάζει την παραδοσιακή της τεχνογνωσία με σύγχρονες τεχνικές και διατηρεί τη φήμη της για αποτελεσματικότητα, αντοχή και άνεση. Και γοητεύει μια όλο και πιο μεγάλη πελατεία: τους εραστές της φύσης, και τους αστούς που διψούν για στυλ. Εύκολα αναγνωρίσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο, η Hunter αντικατοπτρίζει ένα στυλ ζωής που φαίνεται στο καθένα από τα προϊόντα της, που είναι σχεδιασμένα πάντοτε με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια. Μια μάρκα υπεροχής. Η Hunter έχει την τιμή να είναι επίσημος προμηθευτής του Δούκα του Εδιμβούργου από το 1977, αλλά και την Μεγαλειότητάς της τής Βασίλισσας της Αγγλίας από το 1986. 
Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Hunter, την οποία φιλοξενεί το spartoo.gr ανάμεσα σε 700 γνωστές μάρκες, είναι η γαλότσα. Σε ότι χρώμα φανταστείτε μπορείτε να το βρείτε στο spartoo.gr στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση ποιότητας του spartoo.gr
Το spartoo.gr διαθέτει παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ ακόμα και ρούχα τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα και το παιδί. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter και να επωφεληθείτε 5 € έκπτωση στην παραγγελία σας.

1 Comments:

  1. yay! in love with hunter boots! festival season is here! love & cheers, tones.

    www.hasehaseetlamode.blogspot.de

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance