search

lacoste on spartoo.gr

| | 4 Comments
 
Το 1933 ο Ρενέ Λακόστ, παίκτης του τένις, αποφασίζει να αντικαταστήσει στο γήπεδο το παραδοσιακό μακρυμάνικο πουκάμισο με αυτό που θα γίνει το κλασικό πόλο της Lacoste Έτσι γεννήθηκε η διάσημη φίρμα με σήμα τον κροκόδειλο. Περήφανη για το αθλητικό της παρελθόν, μπόρεσε να επιβληθεί ως πραγματικό σημείο αναφοράς, συνώνυμο κομψότητας και άνεσης. Παρούσα σήμερα και στις πέντε ηπείρους, η Lacoste οφείλει την επιτυχία της στις αξίες της αυθεντικότητας, της επίδοσης και της κομψότητας. 
Το spartoo όντας η No1 online εταιρεία στο παπούτσι, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στην λίστα με τις 700 μάρκες της, τα παπούτσια Lacoste. Η συλλογή της περιλαμβάνει κυρίως γυναικεία και ανδρικά παπούτσια σε casual ύφος όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη μάρκα. Σε διάφορα σχέδια, μοντέλα και χρώματα θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο spartoo.gr θα βρείτε ακόμη την νέα συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ τόσο για τον άνδρα όσο και την γυναίκα
Τέλος μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 60  και δωρεάν επιστροφή μέσα σε 30 μέρες. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 211 198 2659 Δευτέρα με Παρασκευή 9πμ.-6μμ.

4 Comments:

  1. so chic!!!
    +1 sto trito pappoutsi!
    what d u think about following eachother??
    let me know !!!
    kellystunnajr@blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. Great spring dress :-)
    You have great Ideas and a interesting blog, i really like it!
    what you think, wanna follow each other?
    I would be happy :-)
    Kisses from Switzerland

    schuhRei.ch

    ReplyDelete
  3. the dress is just gorgeous! <3 tones

    www.hasehaseetlamode.blogspot.de

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance