search

U.S. POLO ASSN. on spartoo.gr

| | 0 Comments
 
Η ιστορία της U.S Polo Assn. αρχίζει το 1890 στις ΗΠΑ, αυτή είναι η επίσημη εθνική ένωση Πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών από τότε. Για την U.S Polo Assn. το πόλο είναι "ο βασιλιάς των σπορ και του αθλητισμού". Με βάση αυτή την παρατήρηση, η μάρκα προωθεί την παράδοση, τη συντροφικότητα, τον ανταγωνισμό και το πάθος του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας ευγενή υλικά, όπως το δέρμα, το βαμβάκι που είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί η ποιότητα της εικόνας των μοντέλων που είναι τόσο σπορ και κλασικά. 
Μια μάρκα αυτής της κλάσης δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη λίστα με τις μάρκες του spartoo.gr. Σε casual στυλ, αυτά τα άνετα παπούτσια θα σας συντροφεύουν σε μία άνετη πρωινή βόλτα μέχρι αργά το απόγευμα. 
 Στο spartoo.gr θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και του online shopping. Η γκάμα του ικανοποιεί κάθε στυλ και κάθε ανάγκη όπως γόβες, μπαλαρίνες, brogues, μπότες κτλ. Μην ξεχνάτε τις χαμηλές τιμές με έκπτωση 20% και την ενότητα «τελευταία νούμερα» όπου εάν είστε τυχεροί θα αποκτήσετε το παπούτσι που επιθυμείτε με έκπτωση έως και 50%.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance