search

gioseppo on spartoo.gr

| | 2 Comments
 
Have a nice day ! Αυτή είναι η φιλοσοφία της μάρκας Gioseppo. Διότι, αν η μόδα είναι σημαντική, στα απλά πράγματα της ζωής είναι που βρίσκει έμπνευση για της συλλογές της η μάρκα με επιρροές από τη Μεσόγειο, αλλά και εμπνευσμένες από την πόλη και το ρυθμό της. Ένα σίγουρο στοίχημα ότι το μυστικό της πραγματικής ευτυχίας βρίσκεται σε μια μόδα για όλες τις ώρες της ημέρας που συνδυάζει την παράδοση και τον νεωτερισμό, χωρίς αυτοσυγκράτηση. Παράλληλα, η Gioseppo προωθεί ένα βιώσιμο περιβάλλον που προκύπτει ιδίως από το κτίριο της κοινωνίας των πολιτών: ένα οικολογικό μοντέλο που παράγει περισσότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνει! Επίσης, από το 2000, η εταιρεία πληρεί τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2008 που εγγυάται την ποιότητα των μοντέλων της με ένα σύστημα ελέγχου από το σχεδιασμό μέχρι την πώληση. 
Φυσικά, το spartoo.gr δεν θα μπορούσε να παραλείψει από τους καταλόγους του αυτήν την οικολογική μάρκα παπουτσιών που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και σας την προσφέρει με τις καλύτερες τιμές! 
Από μπότες και ankle boots, μέχρι μπαλαρίνες και σανδάλια, το spartoo.gr έχει μια μεγάλη συλλογή της Gioseppo. Μάλιστα, καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, σε όλες τις μάρκες του spartoo.gr μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας παπούτσια με έκπτωση που ξεκινάει από 20%! 
 Μιλώντας για εκπτώσεις και προσφορές, το spartoo.gr σάς δίνει την δυνατότητα να κάνετε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας, προσφέροντάς τους δωροεπιταγές Spartoo, από 30 έως 500 ευρώ! 

2 Comments:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! thanks

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    Giveaway on my blog!

    ReplyDelete
  2. all amazing heels!

    Following u now via Goggle +/ bloglovin/ facebook. Follow me back if you like! ♥
    Say meow to me on:
    Miss Aggie Kwong
    Facebook: Miss Aggie Kwong

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance