search

hexagona on spartoo.gr

| | 4 Comments
 
Δημιουργήθηκε το 1996, η Hexagona προσφέρει στις γυναίκες και τους άνδρες μόδα και ποιότητα για όσους τα αξεσουάρ είναι βασικό. Οι συλλογές καλύπτουν όλη τη γκάμα σε δερμάτινα είδη, προσαρμόζοντας στην καθημερινότητα τα πιο αυθεντικά υλικά. Γαλλική μάρκα, η Hexagona εξελίσσεται και βγαίνει από τα σύνορα της χώρας. Αναγνωρισμένη για τα ποιοτικά και μοντέρνα προϊόντα της, η Hexagona σαγηνεύει τους οπαδούς της δημιουργικότητας και της ποιότητας. Όχι μόνο οι τσάντες, τα μοντέλα Hexagona αναδεικνύουν την προσωπικότητα αυτών που τα φορούν, πρακτικά και κομψά. 
Το spartoo.gr, η no1 online εταιρία στο παπούτσι, εκτός από παπούτσια, ειδικεύεται και στα αξεσουάρ και τις τσάντες! Μία από τις 673 μάρκες που μπορείτε να βρείτε στο spartoo.gr, είναι και η αναγνωρισμένη γαλλική μάρκα Hexagona. Οι τσάντες της εταιρίας Hexagona προσφέρουν ό,τι ζητάει μία γυναίκα και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Από πορτοφόλια και μικρές crossbody τσάντες μέχρι μεγάλες τσάντες για το γραφείο αλλά και τις καθημερινές σας βόλτες, οι τσάντες Hexagona αναβαθμίζουν στην στιγμή το ντύσιμό σας! 
Και, όπως ήδη γνωρίζετε, από το spartoo.gr μόνο κερδισμένες μπορείτε να βγείτε! Εγγραφόμενες στο newsletter, κερδίζετε αυτόματα 5 ευρώ έκπτωση αλλά και όλες τις προσφορές σε αποκλειστικότητα! Και δεν φτάνει μόνο αυτό! Απαντώντας στην έρευνα ικανοποίησης κερδίζετε 10 ευρώ στην επόμενη αγορά σας! 

4 Comments:

  1. τέλειες όλες!! follow me and I will follow back just let me know κορίτσι!

    xx

    FashionEvELand | FEEL

    http://fashioneveland.blogspot.gr/

    https://www.facebook.com/FashionEvELand

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I have just follow u back! :)

      Delete
  2. my dear this is an adorable post i will definitely check on this page later,
    best regards,
    http://www.littlefashionwhitelies.com/the-same-shirt-different-day/

    ReplyDelete
  3. Lovely bags - especially the red one <3 ... Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance