search

rider on spartoo.gr

| | 0 Comments
 
Ο σεβασμός για το περιβάλλον βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Rider : όλα τα σανδάλια είναι σχεδιασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά. Η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της το 1986 στη Βραζιλία πριν μεταφερθεί και στη Φλόριντα το 1996 και αναπτύξει εκεί μια ποικιλία από σανδάλια. Από παπούτσια αναψυχής μέχρι τα σανδάλια για μετά την άθληση, και τα ελαφρώς πιο casual, η Rider ταιριάζει σε όλους τους τρόπους ζωής και όλα τα στυλ. Αναπνέουν και με καλό αμορτί, οι σαγιονάρες Rider 100% ανακυκλώσιμες είναι ιδανικές για όσους λατρεύουν τα σπορ – και όχι μόνο! 
Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε όλη την νέα καλοκαιρινή συλλογή της Rider, που προσφέρει άνεση και στυλ μέσα από πρωτοποριακά σανδάλια τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες. Και ειδικά χάρη στα εξελιγμένα σχέδιά τους, τα σανδάλια Rider μπορούν άνετα να σας συντροφεύσουν, εκτός από τις εξορμήσεις σας στην θάλασσα, και στις καλοκαιρινές σας βόλτες στην πόλη! 
 Επισκεφτείτε σήμερα το spartoo.gr και γνωρίστε από κοντά όλα τα είδη παπουτσιών που προσφέρει, μέσα από περισσότερες από 600 μάρκες, όχι μόνο για την γυναίκα, αλλά και για τον άνδρα και το παιδί, στις καλύτερες τιμές της online αγοράς! Και μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα του Spartoo στο Facebook για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι για τις συλλογές και τις νέες αφίξεις! Επίσης, αυτόματα κερδίζετε κουπόνι αξίας 7 ευρώ! 

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance