search

Fericelli on spartoo.gr

| | 3 Comments


Αγάπη για παπούτσια, αγάπη για δέρματα και μια λεπτομερή μελέτη παραγωγής χαρακτηρίζουν την ευρωστία της: η Fericelli γνωρίζει τους κωδικούς που απαιτούνται για να αναπτύσσονται τα παπούτσια με αριστεία. Το πιο σημαντικό, τους χρησιμοποιεί σε κάθε μια από τις δημιουργίες του! Η πείρα του στο χώρο της μόδας και τις τάσεις της μόδας, σε συνδυασμό με ένα άψογο φινίρισμα την κατατάσσουν σε μια από τις must-have μάρκες της βιομηχανίας, γνωρίζοντας τόσο τις ανάγκες των ανδρών όσο και των γυναικών. Για τον άνδρα, θα είναι μια συλλογή από μοκασίνια, Derby και μπότες. Για εκείνη, ψηλά τακούνια, μπαλαρίνες και μπότες. Και για τους δυο, το πλεονέκτημα της διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων και της άνεσης. 

Στο spartoo.gr θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και ρούχα. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με μία μεγάλη γκάμα με πάνω από 700 μάρκες το spartoo.gr μας προσφέρει ποιότητα και ποικιλία. 
Μην ξεχνάτε να ελέγξετε το τμήμα με τις χαμηλές τιμές -20% και τα τελευταία νούμερα όπου μπορεί να βρείτε το αγαπημένο σας μοντέλο στο νούμερό σας με έως και -50%. Τέλος για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε μπορείτε να καλέσετε το 2111982659 για την άμεση εξυπηρέτηση σας!


3 Comments:

  1. I'm totally in love with the wedges <3 <3 <3 ... Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete
  2. Hi! I like your blog so I follow you, If you want you can follow me back ;)

    ReplyDelete
  3. The snake print wedges
    are absolutely awesome!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance