search

Les Cakes de Bertrand on spartoo.gr

| | 0 Comments
Το 1999 ο Ντιντιέ Μπερτράν, διαιτολόγος και εραστής της κουζίνας, ανοίγει το πρώτο του ζαχαροπλαστείο στο 9ο δημοτικό διαμέρισμα του Παρισιού. Με τη βοήθεια του στυλίστα και διακοσμητή Αντόλφ Μπενάρ, ανοίγει σαλόνι τσαγιού το 2001, στο οποίο κουζίνα και αισθητική ρετρό συνδυάζονται χαρωπά... Γλυκά, σοκολάτες, τσάντες και τσαντάκια γειτονεύουν στα ράφια, προς τέρψιν των κομψών γκουρμέ κυριών. Η επιτυχία είναι τέτοια που το σαλόνι αποφασίζει να αφιερωθεί αποκλειστικά στην πώληση ρετρό αξεσουάρ. Σήμερα, η εταιρία έχει κερδίσει την αναγνώριση σε ολόκληρο τον κόσμο. 
 Αυτή την γλυκιά μάρκα με τις τσάντες και τα αξεσουάρ δεν θα μπορούσε να μην μας την παρέχει το spartoo.gr. Μεγάλες ή μικρές τσάντες, τσαντάκια ή νεσεσέρ σίγουρα θα βρείτε κάποιο κομμάτι που θα σας τρελλάνει! 
 Μην ξεχνάτε ότι μόλις εγγραφείτε στο newsletter του spartoo.gr κερδίζετε 5 Ε έκπτωση και λαμβάνετε όλες τις προσφορές και τις εκπτωτικούς κωδικούς σε αποκλειστικότητα. Μοιραστείτε το spartoo.gr με τους φίλους σας και κερδίστε χρήματα, τον τρόπο μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance