search

See by Chloé on spartoo.gr

| | 1 Comments
Γαλλικός οίκος μόδας ιδρυμένος από τον Gaby Aghion το 1952, Chloé επικρατεί σήμερα σαν μια απαραίτητη μάρκα ανάμεσα στις γυναίκες. Αυτή η παριζιάνα αιγυπτιακής καταγωγής συνειδητοποιεί την εποχή εκείνη μια νέα ανάγκη. Η ιδέα είναι ένα prêt-à-porter που θα προσεγγίσει την υψηλή ραπτική, μικρόβιο της εποχής. Το 1966, η καλλιτεχνική διεύθυνση ξαναπάει στον Karl Lagerfeld που δημιουργεί εμβληματικά κομμάτια. Η Jackie Kennedy, η Brigitte Bardot, η Maria Callas και η Grace Kelly γίνονται ένθερμοι οπαδοί της Chloé μεταφέροντας μια νέα εικόνα της chic θηλυκότητας όπου η ανεξαρτησία μπαίνει στο παιχνίδι. Το 1997, η Stella McCartney προσφέρει μια πιο απλή και θηλυκή δημιουργία. Η σειρά See by Chloé δημιουργήθηκε το 2001 για να προτείνει μια άλλη ματιά του luxe, πάντα κομψή αλλά εμπλουτισμένη με μία πινελιά μποέμ που θα σαγηνεύσει ένα νεανικό κοινό σε αναζήτηση της φινέτσας. 
Καθώς το spartoo.gr διαθέτει το τμήμα luxury δεν θα μπορούσε να μην μας παρέχει μία από τις πιο γνωστές μάρκες, την See by Chloé. Κυρίως γυναικεία παπούτσια και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές που θα μπορούσατε να βρείτε και με προσφορές και εκπτώσεις έως και -60%. 
 Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε ακόμα ανδρικά και παιδικά παπούτσια σε πολύ προσιτές τιμές και με μία τεράστια γκάμα με πάνω από 700 μάρκες για να διαλέξετε!

1 Comments:


  1. very Nice blog, Free Size High Quality Bohemia Style Female Sexy Cotton Overall for Bikini Swimwear price > $9....visit ===>www.ahappydeal.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance