search

hush puppies on spartoo.gr

| | 0 Comments
Αν υπάρχει έστω και μία μάρκα που... δαγκώνει, αυτή είναι η Hush Puppies! Το 1958, η εταιρία με σήμα το σκυλάκι Μπάσε βάζει την Αμερική στο ρυθμό του κάζουαλ. 50 χρόνια αργότερα είναι παρούσα σε περισσότερες από 120 χώρες και εφοδιάζει τις γκαρνταρόμπες μας με άψογα και άνετα παπούτσια, σε γραμμή επιτηδευμένα κλασική αλλά ριζικά διαφορετική από τις άλλες. 
Για τους λάτρεις της απλότητας αλλά ταυτόχρονα και της κομψότητας, η Hush Puppies είναι η ιδανική επιλογή! Με τις απλές και ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές της, η Hush Puppies, εδώ και 50 χρόνια, δημιουργεί παπούτσια τα οποία προσδίδουν άνεση και ξεχωριστό χαρακτήρα.
Στο spartoo.gr μπορείτε να κάνετε δικά σας τα παπούτσια της αγαπημένης σας μάρκας με εκπτώσεις που φτάνουν το -60% και σε περισσότερα από 20000 μοντέλα! Εκτός από την Hush Puppies, οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο spartoo.gr σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, καθώς και σε τσάντες και προϊόντα ένδυσης
Μπείτε τώρα στο spartoo.gr και επωφεληθείτε από τα οφέλη που σας παρέχει, όπως η δωρεάν αποστολή μέσα σε 8 ημέρες και η δωρεάν επιστροφή σε διάστημα ενός μήνα! 
Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι με την εγγραφή σας στο newsletter του spartoo.gr, εκτός από την δυνατότητα που αποκτάτε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες αφίξεις, κερδίζετε κουπόνι αξίας 5 ευρώ στην επόμενη παραγγελία σας!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance