search

keds on spartoo.gr

| | 1 Comments
Και η Keds έπλασε το sneaker! Εκατό χρονών και πάντα στη μόδα! Το 1916 η Keds λανσάρει το πρώτο παπούτσι με σόλα από μαλακό καουτσούκ και εφευρίσκει τον όρο sneaker. Φορέθηκαν από την Ώντρεϊ Χέμπορν, τη Μέριλιν Μονρό και την Τζάκι Ωνάση, κι έγιναν γρήγορα πραγματικό έμβλημα μόδας. Σήμερα υπάρχουν σε μορφή παντόφλας, σε μπαλαρίνα, σε πλατφόρμα, σε χαμηλό ή ψηλό αθλητικό και συνεχίζουν να εμπνέουν τους μεγαλύτερους σχεδιαστές που συμμετέχουν κάθε χρόνο στην ανανέωση της φίρμας. Η δροσερή, υφασμάτινη υφή τους, κάνει τα sneakers της Keds το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και να δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε στυλ ντυσίματος.
Στο spartoo.gr μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα από όλους Keds σε πολλά χρώματα και σχέδια. Με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το -60%, οι τιμές τους ξεκινούν από 20 ευρώ!
Στην νέα ενότητα Sneakers, με περισσότερα από 7300 μοντέλα, θα ανακαλύψετε όλα τα νέα sneakers που έχουν προστεθεί στους καταλόγους του spartoo.gr, καθώς και όλα όσα βρίσκονται ήδη σε έκπτωση, τόσο για τον άνδρα και την γυναίκα, όσο και για το παιδί. Επισκεφτείτε το spartoo.gr και κάνετε την παραγγελία σας τώρα! Καλό shopping!

1 Comments:

  1. Cool & stylish flats - especially love the dotted one's :-) ... - What do you think about my first fall look? Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance