search

tamaris on spartoo.gr

| | 0 Comments
Νέα ή μεγαλύτερη, μοντέρνα ή κλασική, η Tamaris ενσαρκώνει όλα τα πρόσωπα της σύγχρονης γυναίκας. Με ασυναγώνιστη αναλογία ποιότητας/ τιμής, απευθύνεται σε όλες τις καταναλώτριες που αναζητούν παπούτσια μέσα στο πνεύμα της εποχής, που συνδυάζουν ποιοτικά υλικά και πρωτότυπο σχεδιασμό. Ενδυναμωμένη από την επιτυχία της στη Γερμανία όπου 1 στις 2 γυναίκες επιλέγει κάποιο από τα μοντέλα της, η Tamaris επεκτείνει την επιρροή της στην Ευρώπη όπου γνωρίζει αληθινή επιτυχία. 
Το spartoo.gr δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στον κατάλογό του με τις περισσότερες από 700 μάρκες, την γνωστή και αγαπημένη μάρκα Tamaris. Από γόβες και μπαλαρίνες, μέχρι πλατφόρμες και sneakers, το spartoo.gr είναι ο ιδανικός διαδικτυακός τόπος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Και επειδή η μόδα δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, στο spartoo.gr θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα σε ανδρικά και παιδικά παπούτσια! Και οι χαμηλές τιμές συνεχίζονται στο spartoo.gr, με εκπτώσεις -20% σε περισσότερα από 20000 μοντέλα! 
 Στην νέα ενότητα Back to School, ανακαλύψτε την νέα συλλογή του spartoo.gr για την νέα σχολική χρονιά, η οποία περιλαμβάνει τσάντες και παπούτσια! Από 12 Αυγούστου έως και 9 Σεπτεμβρίου επωφεληθείτε από την καινούρια προσφορά: κερδίστε -25% με την αγορά 2 προϊόντων, -30% με την αγορά 3 προϊόντων και -35% με την αγορά 4 ή περισσότερων προϊόντων!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance