search

the trend series | sneakers

| | 0 Comments
Πιο σοφιστικέ απ ότι φαίνεται, το αθλητικό παπούτσι είναι στην πρώτη θέση αυτή τη σαιζόν ! Floral, πουά, σε έντονα ή πιο ήπια χρώματα, ενσωματώνεται τέλεια στα dressing των fashionistas. 
 Αυτή τη season πετάμε τα ψηλοτάκουνα και υιοθετούμε το αθλητικό αλλά και sexy look φορώντας τα running shoes. Συνδύασε τα trainers παπούτσια σου με το κλασικό μαύρο παντελόνι και με ένα άνετο sweater. Εναλλακτικά τόλμησε τον συνδυασμό της mini φούστας με τα αθλητικά σου για ένα πιο εύκολο city outfit. Μπορείς ακόμα να βάλεις το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο φόρεμα, μονόχρωμο ή με σχέδια, και τα αθλητικά σου παπούτσια σε έντονα χρώματα και print για ένα πιο ανοιξιάτικο look. 
 Εάν παρακολουθείς το blog μας θα γνωρίζεις ότι το casual chic μας εκφράζει απόλυτα και τα running shoes είναι το απόλυτο trend για μας! Πάρε ιδέες και εμπνεύσου τόσο από μας όσο και από το διεθνές streetstyle. 
 Και μην ξεχνάς το spartoo.gr σου προσφέρει την μεγαλύτερη συλλογή από running shoes, και όχι μόνο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να ακολουθήσεις αυτό το trend.

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance