search

the trend series | colorblocking

| | 4 Comments
Φέτος το καλοκαίρι όπως και κάθε καλοκαίρι, το trend που επικρατεί είναι το color-blocking. Η κύρια ιδέα αυτής της τάσης είναι ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων τα οποία είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. 
 Για τις πολύ τολμηρές, συνδυάστε το κόκκινο χρώμα με το φουξ είτε σε παντελόνι είτε σε φούστα για ένα έντονο fashion statement. Ένας άλλος πιο απλός συνδυασμός είναι το απαλό σιέλ με το φωτεινό πορτοκαλί όπως επίσης το έντονο πορτοκαλί με το σκούρο ροζ. Για ένα ακόμα καλοκαιρινό look δοκιμάστε ένα ανάλαφρο φόρεμα σε διάφορα χρώματα, σε συνδυασμούς του κοραλλί, καφέ και μπλε electric. 
 Μόλις ολοκληρώσαμε το outfit μας, σειρά έχουν τα accessories τα οποία είναι απαραίτητα γιατί όπως ξέρεις αναδεικνύουν και ολοκληρώνουν το σύνολο. Στο color-blocking τα κοσμήματα πρέπει να είναι σε μπέζ και neutrals αποχρώσεις έτσι ώστε να δένουν και να ισορροπούν το look μας. 
 Τα παπούτσια πρέπει επίσης να είναι σε αποχρώσεις του nude, αν θέλετε να βάλετε ένα colour-blocking παπούτσι προτιμήστε αντίστοιχα ένα outfit σε γήινους τόνους. 
 Για να ακολουθήσετε αυτό το trend, θα βρείτε ότι χρειάζεστε από παπούτσια μέχρι και ρούχα color-blocking στο spartoo.gr.

All photos from Pinterest

4 Comments:

  1. πόσο μου αρέσουν οι αντιθέσεις ειδικά στα χρώματα του καλοκαιριού!
    http://www.justd.gr/

    ReplyDelete
  2. αγαπάμε το colour blogging! πόσο ωραία χρώματα και λουκς!

    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ReplyDelete
  3. I love color blocking, I think that is a perfect trend for summer season!
    http://laviecestchic.blogspot.it

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance