search

the trend series | floral

| | 1 Comments


Καθώς ο καιρός ανοίγει και η άνοιξη μπαίνει σιγά σίγα στη ζωή μας, η επιθυμία μας για πιο ανάλαφρα ρούχα γίνεται όλο και πιο έντονη. Όπως κάθε άνοιξη έτσι και τώρα τα floral είναι η ιδανική λύση για να μπούμε στο κλίμα της εποχής και να νιώσουμε ότι πλησιάζουμε στο πολυπόθητο καλοκαίρι! Το floral το βρίσκουμε σαν print πάνω σε αεράτα φορέματα, σε φούστες, σε παντελόνια και σε μπλούζες ακόμα και σε παπούτσια και αξεσουάρ! 

Το πώς μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το trend και να συνδυάσουμε τα floral κομμάτια που έχουμε ή θέλουμε να αγοράσουμε είναι πολύ εύκολο. Ο πιο απλός τρόπος να φορέσουμε κάτι floral είναι να το συνδυάσουμε με ένα μονόχρωμο κομμάτι και να ρίξουμε τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο. Για παράδειγμα το floral πουκάμισο μπορείτε να το φορέσετε με ένα παντελόνι άσπρο συνδυάζοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ ή με ένα jean παντελόνι ή σορτσάκι
 Ένας άλλος τρόπος είναι το mix and match. Δηλαδή να αναμείξετε πολλά κομμάτια όπως ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι ή μία φούστα ή σορτς σε floral print. Μη φοβάστε να τολμήσετε ότι συνδυασμό σας αρέσει αρκεί να νιώθετε καλά μέσα στο look σας. 
Επισκεφτείτε το spartoo.gr για να διαλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα που σας παρέχει ότι floral κομμάτι σας λείπει και όχι μόνο!

1 Comments:

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance