search

the trend series: normcore

| | 0 Comments


Μεταξύ Νέας Υόρκης και Παρισιού μία νέα λέξη εισβάλει στο λεξικό της μόδας: “Normcore”, η οποία ερμηνεύεται ως το «ήσυχο» style και διαδίδεται σχεδόν παντού. Η αρχική έννοια του normcore στηρίζεται στην επιθυμία του ατόμου να νιώσει άνετα με αυτά που φοράει παρά να εντυπωσιάσει. Σε όρους της μόδας το normcore έχει να κάνει με τα ανώνυμα χωρίς λεπτομέρειες σχέδια. Είναι ένα style ήπιων τόνων το οποίο βασίζεται στην εσωτερική αυτοπεποίθηση. 
 Για να πετύχετε αυτό το style το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, όπως το αγαπημένο σας άσπρο μπλουζάκι, το σκισμένο jean σας, ένα ζευγάρι αθλητικά και είστε έτοιμες! Ρούχα δηλαδή χωρίς print, που δεν αποζητούν την προσοχή και που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και άνετα με το σώμα σας! 
Στο spartoo θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από basic μπλουζάκια σε χαλαρή γραμμή και σε κλασικά χρώματα, καθώς και jean για όλους τους τύπους. Ακόμα αθλητικά παπούτσια από επώνυμες μάρκες όπως Adidas και Nike στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε παρακάτω και εμπνευστείτε από το διεθνές street style για την απόλυτη τάση!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance