search

the trend series | leopard and denim

| | 2 Comments
Ο συνδυασμός του leopard με το διαχρονικό denim ήρθε για να μείνει αυτό το φθινόπωρο δίνοντας μας την ευκαιρία να αναδείξουμε την sexy αλλά και σπορ διάθεση μας! Από το πρωί με τα αθλητικά μας ή τις μπαλαρίνες και τα αγαπημένα μποτάκια μέχρι και το βράδυ με τις γόβες ο συνδυασμός τους είναι απόλυτα επιτυχημένος! 
 Για μία πρωινή βόλτα διαλέξτε τα αγαπημένα παπούτσια της season, τα slip ons, σε leopard print , το αγαπημένο σας jean, φαρδιά μάλλινη μπλούζα ή ζακέτα για ένα πιο cozy style και είστε έτοιμες! Εναλλακτικά επιλέξτε το δερμάτινο παντελόνι σας συνδυασμένο με το denim πουκάμισο και ένα μονόχρωμο παλτό ή jacket! 
 Για την βραδινή σας έξοδο συνδυάστε την αγαπημένη leopard γόβα με το skinny jean, ένα απλό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο σε boyfriend fit και είστε έτοιμες και στυλάτες! Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο επιλέξτε να φορέσετε ένα denim πουκάμισο μαζί με skinny μαύρο παντελόνι, μαύρες γόβες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια και το απόλυτο leopard παλτό! 
 Για να πετύχετε το απόλυτο style της season, θα βρείτε ότι χρειάζεστε στο spartoo! Από παπούτσια σε leopard print μέχρι demin πουκάμισα και jean! Και μην ξεχνάτε ότι για λίγες μέρες μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση -20% που προσφέρει το spartoo στην νέα συλλογή φθινόπωρο- χειμώνας.

2 Comments:

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance