search

ck one color experience

| | 0 Comments



Συναντήσαμε τον Πάνο Γκάτση στο beauty corner του Calvin Klein στο εμπορικό κέντρο Notos Galleries στη Θεσσαλονίκη. Γνωριστήκαμε και κανονίσαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να δημιουργήσουμε ένα μακιγιάζ ώστε να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μακιγιάζ ck one Color Cosmetics. Tα προϊόντα ck one Color, πέρα από την μεγάλη γκάμα χρωμάτων και με υφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις της καθεμίας από εμάς, περιέχουν συστατικά τα οποία προστατεύουν και περιποιούνται το δέρμα. 
Αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε ένα βραδινό μακιγιάζ, το οποίο, με ελάχιστες τροποποιήσεις, θα μπορούσε να φορεθεί άνετα και τις πρωινές ώρες στη δουλειά ή τη βόλτα μας στην πόλη. Ο Πάνος κινήθηκε σε nude αποχρώσεις δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και διατηρώντας πιο ήσυχους τόνους στα χείλη. Αφεθήκαμε στα έμπειρα χέρια του και στο ιδιαίτερο γούστο του και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. 
Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακιγιάζ.
Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα; 


Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν:

Πρόσωπο
Longwear 300 

Airlight Powder 300
Water Fresh 800 & 100
Bronzing Powder 100

Μάτια:
Mono Eyeshadow 100 & 300
Double-ended Eyeliners 800 & 100
Mascara 800
Brow Pen 300
Concealer Pen 1 & 3

Ζυγωματικά:
Blush Duo 300
Skin Illuminator 050

Χείλη:
Lip Pencil 810
Pure Lipstick 800
Shine Lipstick 100

Θέλοντας να μάθουμε κάπως καλύτερα τον ίδιο αλλά και τη δουλειά του, ο Πάνος ήταν πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και να μας δώσει τα δικά του tips για το καλοκαιρινό μακιγιάζ. 

 fashion framed: Πότε και πώς σου μπήκε η ιδέα να ασχοληθείς με το μακιγιάζ; 

Πάνος Γκάτσης: Το μικρόβιο του μακιγιάζ και του styling το είχα από πολύ μικρός. Θυμάμαι να είμαστε με την αδερφή μου στο δωμάτιό μας και να πειραματίζομαι στο πρόσωπό της με προιοντα μακιγιάζ. Επίσης στη μνήμη μου έχουν χαραχθεί οι θείες μου, τις οποίες έβλεπα πριν και μετά το μακιγιάζ και με εντυπωσίαζε αυτή η αλλαγή.

 f.f: Ποια ήταν η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά; 

Π.Γ.: Είχα την επιμέλεια των καταλόγων της εταιρίας ρούχων extre. 

f.f.: Ποια είναι η πιο σημαντική beauty συμβουλή που έχεις διδαχθεί; 

Π.Γ.: Την πιο σημαντική συμβουλή, η οποία καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αντιμετωπίζω το μακιγιάζ, μου την έδωσε η πολύ αξιόλογη Θεανώ Τσαμπάζη, η οποία αποτελεί μέχρι σήμερα μεγάλο κεφάλαιο στην πορεία μου ως make-up artist και η οποία με συμβούλεψε να τολμάω τα χρώματα, να μην τα φοβάμαι και να παίζω με τις εντάσεις τους.

 f.f.: Όταν βάφεις μία γυναίκα τι είναι αυτό που θέλεις να αποδώσεις στο πρόσωπό της; 

Π.Γ.: Προτιμώ να δίνω βάση στο βλέμμα της, χρησιμοποιώντας χρώματα τα οποία θα τονίσουν το χρώμα των ματιών της. Επίσης χρησιμοποιώ πολλές λάμψεις. 

f.f.: Τι σε ενοχλεί περισσότερο στο μακιγιάζ των Ελληνίδων και θα ήθελες να διορθώσεις; 

Π.Γ.: Με ενοχλεί το μακιγιάζ με εφέ μάσκας, επίσης η χρήση μόνο πούδρας χωρίς κάποια βάση. Η ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα του μακιγιάζ.

 f.f.: Ποιες συνεργασίες από αυτές που έχει κάνει έχεις ξεχωρίσει; 

 Π.Γ.: Η πρώτη που ξεχωρίζω είναι η συνεργασία μου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είχα επιμεληθεί το μακιγιάζ για την αφίσα της παράστασης "Άντρες έτοιμοι για όλα". Άλλες ξεχωριστές για μένα συνεργασίες είναι με την Πέγκυ Ζήνα, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Μάνο Ιωάννου, τη Χριστίνα Λαμπίρη κ.ά. 

f.f.: Το μακιγιάζ ποιου/ας celebrity θα ήθελες να αναλάβεις; 

 Π.Γ.: Μου αρέσει υπερβολικά η Cherlize Theron. Επίσης ιδανικό πρόσωπο θεωρώ αυτό της Kim Kardashian. 

f.f.: Υπάρχει κάποιος γνωστός make-up artist που θεωρείς πρότυπο για τη δουλειά σου; 

Π.Γ.: Ο Δ. Γιαννέτος και ο Π. Καλλίτσης. Τους παρακολουθώ ανελλιπώς. 

f.f.: Ποια είναι η αγαπημένη σου τάση για το καλοκαίρι; 

Π.Γ. Οι γυαλάδες και οι glossy υφές στα χείλη. 

f.f.: Τέλος δώσε μας κάποια έξυπνα tips για το καθημερινό μας μακιγιάζ. 

Π.Γ.: Οπωσδήποτε μία αντηλιακή κρέμα ως βάση, ένα υγρό ανάλαφρο foundation για αποχρωματισμό και μέτρια κάλυψη, ένα bronzer ή blush σε αποχρώσεις τερακότας, γυαλάδες στα ζυγωματικά, μάσκαρα με χρώμα, ένα ανάλαφρο concealer και τέλος ζωηρές αποχρώσεις στα χείλη.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του Πάνου στο Facebook εδώ, ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τη δουλειά του και να ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ!
Πάνο, ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! 
-Irene & Demetra

 


0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance