search

the trend series | the androgynous style

| | 0 Comments

Το ανδρόγυνο στυλ έκανε και πάλι την επιστροφή του με την άφιξη του φθινοπώρου. Παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, πουκάμισα και σακάκια συνδυασμένα με τα αγαπημένα μας brogues. Γιατί να μην το τολμήσεις κι εσύ; 
 Μπες λοιπόν στο spartoo.gr και διαλέξετε όλα τα κομμάτια που σου λείπουν για να ολοκληρώσεις αυτό το πολυφημισμένο ανδρόγυνο στυλ! Ένα κλασικό μαύρο υφασμάτινο παντελόνι όλες έχουμε στην ντουλάπα μας αλλά τι γίνεται με τα κατάλληλα παπούτσια; Στο spartoo θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από oxfords σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα! Με κορδόνια ή χωρίς, σε λουστρίν ή σουέντ το spartoo ανταποκρίνεται σε όλες μας τις ανάγκες και προτιμήσεις!
 Και για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το στυλ σας από την αρχή και να ανανεωθείτε μην ξεχνάτε ότι στο spartoo δεν βρίσκουμε μόνο παπούτσια αλλά και ρούχα και αξεσουάρ τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα και το παιδί. 
 Τέλος κάνετε τώρα την παραγγελία σας και επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορικά και το σημαντικότερο, πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance