search

the trend series | sneaker guide

| | 1 Comments


Απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας είναι τα sneakers αδιαμφισβήτητα.Ταιριάζουν με όλα τα στυλ και όλα τα ντυσίματα και μπορούν να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση στη στιγμή. Είναι άνετα και βολικά και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Και επειδή τα sneakers είναι ευκολοφόρετα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και διαφορετικά στυλ για να πειραματιστείς! Ο δικός μας αγαπημένος συνδυασμός είναι το skinny jean στο κλασικό μπλε ή στο διαχρονικό μαύρο μαζί με ένα oversized πουλόβερ ή με μία μακριά ζακέτα και το τέλειο μπεζ παλτό! Μία άλλη εναλλακτική που μπορείτε να τολμήσετε είναι ο συνδυασμός κολάν, μακρύ πουλόβερ και ένα oversized κασκόλ! Από τα αγαπημένα μας sneakers είναι τα κλασικά Stan Smith και Superstar από Adidas Originals, τα all time classic Hogan με τον υπερυψωμένο πάτο και τα fashionable Isabel Marant με το εσωτερικό τακούνι! 
 Επισκεφθείτε τώρα το spartoo.gr για να ανακαλύψετε την τεράστια συλλογή από sneakers και όχι μόνο, τόσο για εσάς όσο και για τον άνδρα σας και το παιδί σας. Στο spartoo.gr θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα με -30% για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθώς και θα επωφεληθείτε με δωρεάν αποστολή και επιστροφή για τις αγορές σας.

1 Comments:

  1. μα τι θεές όλες τους! αυτή πρέπει αν είναι η χειμερινή στολή μας!!

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance