search

the review series | The Sumptuous Mascara by Estee Lauder

| | 2 Comments

Από σήμερα εγκαινιάζουμε στο blog μία νέα σειρά posts, τα οποία θα έχουν σχέση με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Σε αυτά τα posts θα κάνουμε review προϊόντων που έχουμε στην κατοχή μας και θα σας λέμε τη γνώμη μας για αυτά. Στο πρώτο post μιλάμε για την Sumptuous mascara της Estée Lauder.
Την προηγούμενη βδομάδα είχα την τύχη να πάρω δώρο με τις αγορές μου από τα Sephora ένα δειγματάκι της Sumptuous Mascara lift et volume audacieux από την Estee Lauder. Από την στιγμή, λοιπόν, που την πήρα στα χέρια μου είναι η μόνη mascara που χρησιμοποιώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Πιο συγκεκριμένα η formula της είναι πολύ ελαφριά και δεν βαραίνει καθόλου τις βλεφαρίδες, αντίθετα τις κάνει ανάλαφρες και φυσικές. Ταυτόχρονα τις δίνει έναν τέλειο όγκο ο οποίος μπορεί να “χτιστεί” με παραπάνω απο μία στρώσεις . Οι βλεφαρίδες δεν κολλάνε καθόλου μεταξύ τους καθώς αυτή η mascara μπορεί να “δουλευτεί” πολύ εύκολα. Το καλύτερο όμως για μένα είναι το γεγονός ότι δεν μουντζουρώνει καθόλου κάτω από τα μάτια, μιας και εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα με άλλες mascaras που χρησιμοποιούσα. 
 Ένα και μοναδικό μείον είναι η τιμή της καθώς κοστίζει 34,19 € . Παρόλα αυτά μπορείτε να την βρείτε πιο οικονομικά με κάποια προσφορά κατά καιρούς. 
 Τσέκαρέ την εδώ.


2 Comments:

  1. τέλειο το βουρτσάκι της!! θα την έχω κατα νου σε επόμενες εκπτώσεις που θα πετύχω!

    ReplyDelete
  2. Incomparable!!!! Αν τη δοκιμάσεις.... Δεν την αλλάζεις με τίποτα !!!! ❤❤❤❤❤❤

    ReplyDelete

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance