search

the trend series | cocooning style

| | 0 Comments


Καθώς έχουμε μπει και επίσημα στον χειμώνα πλέον, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, θέλουμε να αφήσουμε πίσω τα ελαφριά μας ρούχα και να καλωσορίσουμε τα χοντρά και άνετα πουλόβερ μας! Η τάση του cocooning είναι η απόλυτη γι' αυτόν τον χειμώνα καθώς προστάζει φαρδιές και άνετες γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο!
 Πιο συγκεκριμένα σας έχουμε τις παρακάτω τρεις απλές επιλογές! Εάν είστε τύπος των έντονων χρωμάτων ακόμα και το χειμώνα, δεν θα έχετε πρόβλημα να τολμήσετε ένα πουλόβερ σε φωτεινές αποχρώσεις σε φαρδιά γραμμή με ένα ίσιο υφασμάτινο παντελόνι ή skinny jeans! Εάν πάλι είστε κλασικός τύπος και φαν της μονοχρωμίας, συνδυάστε το γκρι skinny jean σας με ένα υπερμέγεθες πουλόβερ σε μία πιο ανοιχτή απόχρωση του jean σας. Τέλος για τις πιο τολμηρές ένας αγαπημένος μας συνδυασμός είναι το πουλόβερ φορεμένο πάνω από φόρεμα ή φούστα! Απαραίτητα τα μποτάκια για πρωινή έξοδο και η γόβα για βραδινή! Α! Και μην ξεχάσετε το καπέλο ή το σκουφάκι σας!! 
 Βρείτε ότι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το cocooning style στο spartoo.gr μέσα από την τεράστια γκάμα και τις περισσότερες από 770 μάρκες που μας παρέχει. Και εννοείται ότι έχετε δωρεάν μεταφορικά και αποστολή μέσα σε 30 ημέρες και δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή!

0 Comments:

Post a Comment

Thanks for your comments!

readers

All the photos taken by www.fashionframed.com© are protected by copyright. Powered by Blogger.
 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance